granturismo Creative Commons License 2001.01.30 0 0 1007
Sziasztok!
BRAVO
Szvsz az a csattogás akkor a szervorendszerből jött és ott meghibásodott valami. Az hogy ez típushiba lenne az érdekes. Itt vagyunk néhányan de én nem emlékszem, hogy valaki ilyen problémáról írt volna. Akkor most ez a Brava váltód van fenn csak az olajfolyást kijavították vagy egy harmadik váltót szereltek be?

Gratu a cuccodhoz Barramas csak így tovább, használd egézséggel! Bizony fontold meg a fejegység cserét mert megfelelelő fejegységgel igencsak letaglózhat a változás! Én máris beszámolhatok nagyon kedvező tapasztalataimról.
Hifisták.
Beépítettem a JVC-t. Egyenlőre csak magát a készüléket. Az erősítóket és a hangszórókat/mélynyomót még nem. Csak elől szól a régebben beépített Sinus Live 13-as az ajtóban és a magas a műszerfalrács alatt. Hihetetlen hogy ez a JVC/Sinus páros a már a beépített erősítővel is milyen kristálytiszta magasakat produkál! Nem véletlen, hogy több helyen is olvastam/hallottam méltatást erről a hangminőségéhez képest igencsak szerényen árazott szetről. (Vangelis:El Greco hangszin linear és minden egyéb hangzásbűvölet is kikapcs. Igy teszteltem) Nem mondom a közép és a mélytartományban már vannak problémák. Azonban ezek pontosan egybevágnak a 849-ben közzétett elméleti fejtegetésemmel és amire már megvan a megoldásom is amit pedig a 974-ben a rádiókép alatti részen írtam le.
AngelFace
SZVSZ a 60 az jó ár ha hibátlan a készülék.
Ujtulaj
Akkor nem kultúrált viselkedésünknek, hanem Ujtulaj lobbizásának köszönjük a Totalcal főoldalt.:-)
nyanyi
Az Aral homepage bölcsen elkendőzi olajaik jellemzőit. Megmarad az egyszerű felsorolásnál. Illetve kiválaszthatod, hogy az adott modellre ők melyik olajukat ajánlják. Ha a High Tronicra gondolsz az éppen szerepel a Bravo ajánlásban. Csakhogy így nem tudod az olaj jellemzőit más gyártó olajával összevetni, pedig SZVSZ úgy lehet igazán olajat választani.