Törölt nick
2001.01.29
|
|
0 0
2491
|
Hali!
Nagyon-nagyon jol jonne az a crack.....kuldd el legyszi!
Mas:
Ma is terveztem, nagyjabol a tegnapi palyaalaphoz rajzoltam at a tervet, hogy a meglevo epuleteket egy kivetelevel hasznalni tudjam.
Az allomas 3 vaganyu, az elso vagany ket vege csonka. Ebbol az egyik mozdony-tarolo, a masikon kocsik allhatnak, de lehet moso vagy egyeb berendezes is. A masodik es harmadik vagany az atmeno-forgalome, mindketton van kocsiszetkapcsolo. Az allomasrol kiagazo vagany: egy kissebb gurito, a tetejen szetkapcsoloval, a masik vege a rendezo-rakodo. A rakodo egy daru es egy raktarepulettel rendelkezik. A gurito teljes hossza nagyjabol az asztal fele, kb. 110 cm, a rakodo-rendezo szinten ennyire jonne ki. Az asztal masik oldala nehezen hozzaferheto, ugyhogy oda nem terveztem semmit. (A mostani asztalon itt egy csonkavagany van, de nem tul jok ezzel a tapasztalataim.) Ezen a reszen erdoben vezetne a vagany (az egyenes resz hossza kb. 148cm). Van meg egy kissebb domb is, rajta egy templom lenne. A domb alatt alagutban vezet a sin. Nagyjabol ennyire gondoltam, a jelenlegi tapasztalataim alapjan sokkal jobban uzemeltetheto lenne, tobb variacios lehetoseggel. Nem kizart, hogy felsovezetekes lenne a palya. Jarmuvek: a regi DR jarmuvei (1939-1989), foleg a dizelek.
Javaslataitokat, velemenyeiteket szivesen vennem, mit es hogyan valtoztassak, hogy jobb legyen.
|
Előzmény: Fecus (2489)
|
|