"A pályaterv azonban fogós dolog, ezért ha valakinek van jó ötlete, azt örömmel várom (záros határidőn belül). Ezenkívül ki tud olyanról, hogy Roco pályageometriás könyv? Ezt mind az Erkel-ben, mind a Modell&Hobbyban emlegetik, de szerezni per pillanat nem tudnak."
Én 1999-ben már majdnem előleget is letettem érte! Az angol neve Track Plans Book. (Kutykurutty nyelven nem is érdekel.) Cikkszámot fejből nem tudok.
Akkor azt mondták, hogy az előlegről nem adnak számlát, csak felírják ott egy szakadt kockás füzetbe. Mondtam, hogy ne vegyék sértésnek, de számla nélkül egy fillért se hagyok ott. Mivel vettem még ezt-azt, elhitték, hogy tényleg érdekel a dolog, és felvettek egy megrendelést.
Hetekkel később arról tájékoztattak, hogy napokkal korábban elindult a kamion Ausztriából, de nem érkezett még meg. Aztán meg, hogy lecsúszott az útról. Aztán az volt a gond, hogy csak német nyelvűt hoztak. 2000 Karácsonya előtt azzal fogadtak, hogy "Vágánytervi könyv? Még nincsen, de lehet rá előleget hagyni."
Mindezt azért írtam meg, nehogy te is bekapd a horgot!