Halihó mindenkinek!
Néhány hét kihagyás után ismét írnék és kérdeznék pár dolgot.
Először is: belevágtam a terepasztalépítésbe.
A méretével kapcsolatban kisebb kompromisszumot kellett kötnöm, így most 135x185 cm lesz. (A nagyobb nem fért volna ki a lakásból :-() Szóval ez lesz ám a kihívás, már ami a pályaterveket illeti. 99% Roco 2.5-ös ágyazatosból lesz, vezérlését tekintve analóg/digitális vegyesen (nem egyidejüleg). Az asztal alapját képező fakeret már kész van. Mivel egyszerűbb asztalosmunkákban volt autodidakta jártasságom (beépített szekrény meg effélék házilag), ezért a keretet is otthon csináltam meg.
A pályaterv azonban fogós dolog, ezért ha valakinek van jó ötlete, azt örömmel várom (záros határidőn belül). Ezenkívül ki tud olyanról, hogy Roco pályageometriás könyv? Ezt mind az Erkel-ben, mind a Modell&Hobbyban emlegetik, de szerezni per pillanat nem tudnak.
Matiz!
A Modell&Hobby klubtagságról röviden: Én jelentkeztem, mert szvsz az idén bőven behozza az árát - persze én mindent előlről kezdek. A 7500 Ft-os tagdíjért hírlevél, Roco Report + 10% kedvezmény jár (minden vasútmodellezős dologra!)
Az Erkel-ben (Modell Kit 1001) ugyanez 10ezer, s kezdvezményt csak Roco sinanyagra + Noch dolgokra adnak (így hallottam, javítsatok ki, ha nem igaz). Ja, a modell&Hobby-ban még egy Roco-s naptárat is kaptam, ez úgy kb. a tagdíj 2/3-a. A kedvezményt rögtön a belépés utáni első vásárlásra is megkaptam, szóval okénak tűnik a dolog.
Most ennyi, majd jövök.
Kutyakeksz