DRT Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2533
Hihetetlenül fel vagyok töltve új gondolatokkal, úgyhogy lassan el is kezdem zúdítani :)

Tibor Arato, igen itthon ebben a bürokratikus szemétben a cégek többsége engedi, de legalább is szemet húny az interhasználat felett, sőt egyre többünknek kell a munkájához......
A múltról meg annyit, hogy amíg nagyapámék házát szovjet tankok lőtték 56-ban, addig a baráti "nyugat" Szuezben érvényesítette gazdasági érdekeit és tett magasról a kommunizmus elleni harcra....Ja, 76-ban születtem, ezért tartok minden, a velem kapcsolatban emlegetett kommunizmust agyrémnek.

kdezsoe, sörözni bárhol, bármikor.... :)

Murdock, én szégyelleném magam a helyedben: "De abban azért egyet kéne értenünk, hogy Amerika jobb, mint Magyarország." Ezt te írtad, lelked rajta, de akkor még mit keresel itt??? Vérlázító, ha ilyeneket kell olvasnom.

És akkor hétindító felvetésem: az Egyesült Államok kormánya, élén a friss elnökkel rakétavédelmi-rendszert építtet ki. Igaz, hogy majd 30 éve aláírtak egy megállapodást/nemzetközi egyezményt, igaz, hogy általános a fegyverkezési verseny mérséklése, de Amerika ismét a világ pofájába köphet, senki nem fogja rajta számonkérni. Azt csak érdekességként vetném közbe, hogy minek ez a rendszer? Szerintük lehet bárki olyan hülye, hogy bevegye a védelem szót. Ki ellen? .... Csak nem igazam van és Amerikát a fegyverkezés tartja életben? Csak de. Ez identitásuk alapja. A fegyverkezés és az agresszió.