alex_s
2001.01.28
|
|
0 0
72
|
Zolika!
Az OLAJ B-t simán meg lehetne valósítani, és eros a gyanúm, hogy akár az NB2-ben is kezdhetnének! Persze nem csak 2 osztály van hánem sokkal több, de ha másod osztályú csapatok bevásárolhatják magukat az NB1-be (lsd tavaj), akkor a mi fiaink is kezdhetnek egybol az NB2-ben! Ehhez csak egy kis pénz kell és egy döglodo csapat, aminek átvennék a helyét a másod osztályban! Ha akarná a vezetés simán meg lehetne valósítani! Azt sem hiszem, hogy sokkal több kiadást jelentene, hiszen ami péntz az ifisták kapnak az nulla, semmi, hurka, kevés! Még ok is örülnének a plusz meccseknek igazi ellenfelekkel! Plusz a felnottben kevesebbet játszó játékosok is kaphatnának némi játéklehetoséget! Másrészrol pedig nem kéne szétszórni a játékosokat Tiszaújvárosba! Egyébként nem hiszem, hogy a fiókcsapatunk lenne! Szerintem csak megegyezés van a 2 csapat között a kölcsönadásokról!
Mostanában nem sokat vagyok Szolnokon! Szilveszter óta összesen csak kb 72 órát voltam otthon! Vizsgaidoszak van az egyetemen és tanulni kell! Így nem sokat tudok az ifirol! Sot! Mostanában abszolút semmit! De 1 hét múlva végzek a vizsgákkal és frissítem az információjaimat! Majd akkor szólok ha megtudok valami érdekeset!
Na! Ennyi! Megyek is tanulni mert rossz vége lesz!
Jók legyetek!
HAJRÁ OLAJ!!!!! |
Előzmény: Zolika. (71)
|
|