Törölt nick Creative Commons License 2001.01.27 0 0 220
Szevasztok!
Helló prince! Kérlek! Bármikor fölhozom a topicot, csak szólj! :-))
Más. Tudod, TÉNYLEG múlik ezen. 4 gyakorlat van. Mindegyikre lehet kapni 25 pontot maximum. Ez összesen 100 pont. Ha 60 PONTOT ELÉRSZ ÉS NINCS NULLA PONTOS KÍSÉRLETED, akkor feleltél csak meg.

A többi gyakorlat megy nekem. Függésből rögtön az első napon, minden előzetes felkészülés nélkül 17 pontot elértem, 2000 m futásból is 12 pontot úgy, hogy évek óta nem futottam 10 métert összesen.
:-)) (Meg előtte se futottam, csak néha-néha egy keveset.)
5 hónapom van a felkészülésre. Futásban azért elég gyorsan fejlődik az ember, ha rendszeresen futok (hetente mondjuk kétszer, mindkétszer 5 km-t), 5 hónap múlva még akár a maximum pontot is megkaphatom a 2 km futásért (ez 7 perc 35 másodpercet jelentene). Függésre is tudok készülni. (Beiktatom az edzéstervembe a madárfogásos bicepszezést, emellett húzódzkodok is.) Szerintem abból is mehetek a maximumra, vagy ahhoz közeli értékre.
A távolugrásból még csak a minimumhoz közeli 2 métert tudom megugrani, de azt is tudom gyakorolni 5 hónap alatt, ráadásul a futás a lábat is edzi.

Csak ezzel a felüléssel van bajom, de ezzel is CSAK akkor, ha nincs lefogva a lábam. Amúgy ezzel se lenne gondom.

Béka_d! A soraid megváltást jelenteNÉNEK nekem!!! Adná az Úr, hogy lefogják a lábamat! Tehát a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen lefogják a lábat? Hát a Rendőrtiszti csak nem ENNYIVEL nehezebb a HADSEREGNÉL!!! Mindenesetre ennek már tényleg utánajárok!
Na, még mindjárt írok, hadd olvassatok, prince!
:-))