nothing2 Creative Commons License 2001.01.26 0 0 93
Isten Áldjon mindenkit aki e topicot olvassa vagy hozzászól.

Tivadar. A Greber könyv valójában alpmű azok számára akik a szellemvilággal és a médiumokkal foglalkoznak. Az igazság az, hogy már irtam egy hosszabb hozzászólást, a Greber topic-ra, de sajnos törlödött mert a regisztráció még nem volt meg. Az összes kinyilatkozás, ami médiumok utján irodott természetesen csak azok számára lesz elfogadható akik erre vevők. Rendelkeznek a fejletség azon fokával, hogy az ott leirtakat képesek felfogni. Sokan ugy gondolják, hogy ezekben a könyvekben leirtak, csak megvezetések. Ki-ki döntse ezt el maga. Azt hiszem, világos, hogy a fenti könyv(ek) mien szellemben iródtak. Én nem éreztem a manipuláció legkisebb fokát sem. Viszont a Seth könyvel kapcsolatban nekem is voltak fentartásaim és egyetértkek Heroldal és Mici-Maci-val. Szerintem, és én végig sem olvastam, a könyvet, mert valami ellentétet éreztem és ugy gondoltam nem pazarlok esetleg időt, rá viszont nem abban a szellemben irodtak, mint a Greber könyv. v. a Dualtörvény v. A Kegyelet Törvényvilága, hogy mást ne emlitsek. Akala a magyarázatod amit adtál nem tudom elfogadni, ugyanis te ugy állitod be a Seth könyvet, minta valami magasabb rendű dolog volna. Legalább is nekem ez jött. Ha valóban magasabb szellemiségű tanitást képviselne e Seth könyv akkor is jellemezné a SZERETET. Én a Seth könyvben a SZERETET legkisebb szikráját sem látom. Minnél magasabb szintű egy tanitás annál inkább szól a szeretetről, és van benne szeretet.(megszólitás, stb...) Ezek nem olyan dolgok amikkel viccelődni, ironizálni lehet. És a sötét oldal valóban még ezt az oldalt is támadásba vette.(hamis próféták stb..)Az ördög legnagyobb fegyvere közé tartozik az Igazság állarcába bujtatott hazugság.

Médiumitás.
Nem értem mit akartok kezdeni a méduimitással. Az Igazság Szellemének munkálya szerintem nagyjából befejeződőtt. Ahozz, hogy mindenki aki még esetleg megtalálhatja az utat Istenhez szerintem böven elegendő a már meglévő anyag. Nektek ez nem elég? Krisztus utáni 2000.ik év végére a birtokotokba került az összes szükséges tudás. És minden tudás amit a szellemtan feldolgoz az Ujszövetség magyarázata. Ne forditsátok el a figyelmeteket a legfontosabb tanitásról amit a legnagyobb tanitónk Krisztus hirdetett. a A SZERETET tanát, a SZERETET törvényét!!!

Mindenek elött érjetek el magas erkölcsi szintet, és igyekezzetek megtisztulni. Olvassátok a szentirást és használjátok hozzá Krisztus kulcsát, amit Szent Péternek adott a SZERETETET. Mert ez nyitja a Mennyek Országának kapuját.

Aki esetleg nem tud máshonnan hozzájutni Arany Viktor hitbenhat oldaláról letöltheti az uj kinyilatkozások néhány könyvét.

Tehát még egyszer kérlek titeket, ne akarjatok szellemeket idézni, médiumok lenni, használjátok fel a már meglévő kinyilatkozásokat, és éljetek minnél erkölcsösebb tiszta életet. Olvassátok és értétek meg a szentirást, a jelen pill. az a legtöbb amit, tehettek.

Isten áldja minden testvérünket, akik a mi mennyei szerető Atyánk felé törekednek. Mert ne feledjétek. Csak Jezuson keresztül vezet az utatok....
Amen