pestiutca12-nek:
- én nem siránkozok, magamban jókat röhögök az elvakult éljenzőkön
- azt hagy tudjam én, hogy mi a véleményem...és nyilvánítsam ki úgy, ahogy akarom
- nem csodálkozok, hogy nekem ugrottak, már megszoktam, ha betévedek egy-egy belterjes, tömjénező társaságba, DE akinek nem inge ne vegye magára
És akkor felsorolnám, hogy mik a kifogásaim hőn szeretett Amerikátok ellen:
1, Vegyük először is a népirtást, amit saját maguk számára elfogadható, sőt támogatott keretek között véghez vittek az őslakosság kárára, majd igen civilizált módon rezervátumokba kényszerítették őket, mint az állatokat, ahol mind a mai napig élhetik vidám napjaikat a szerencsés túlélők leszármazottai. Hitlert és Sztálint gyűlöljük, fúj, Amerika, az igen, az már valami!...
2, Az Egyesült Államok évtizedek óta a világ rendőre szerepében tetszeleg, úgy hogy az ENSZ-nek köztudottan a legnagyobb adósa! Annak a szervezetnek, amelynek zászlaja alatt a legnagyobb lelki nyugalommal bombáz tönkre bármit, bárhol a világon, hogy utána jó pénzért újjáépíthesse...Többek között így szórtak nehézfémeket a nem kis részében magyarok által lakott Szabadkára és környékére. Köszönjük USA, hazánk igaz barátai vagytok!
3, Ez az az ország, amelynek kiváló polgárai nem átallottak egymás torkának ugrani, nem utolsó sorban azért, hogy fenntarthassák a rabszolgatartás áldottan kellemes társadalmi berendezkedését, miután feketék tízezreit hurcolták be Afrikából, hogy a szeretnivaló fehér népcsoport kényelmét szolgálják.
4, A világ /és így hősünk/ gazdaságát az olaj mellett a fegyverkezés irányítja. Namármost az Egyesült Államok rá van kényszerülve, hogy párévente ellövöldözze felhalmozott készleteit, amit mint már említettem készséggel meg is tesz. Legyen az Korea, Vietnam, a Balkán, a Közel-Kelet, vagy bármi. Ez utóbbi helyen nem kis szerepe van az amúgy népességi minoritás zsidó állam fegyverkezési fölényének megtartásában. De persze kizárólag humanitárius eszmék vezérlik, pénzt nem is fogad el...Azt kérdeztem már, hogy melyik volt az egyetlen állam, amely atomot vetett be polgári lakosság, ártatlan emberek milliói ellen?
5, A nagytudású amerikai tudósok még ezt sem maguknak köszönhetik. Közismert tény, hogy az Amerikai Egyesült Államok Atomenergia Bizottságának megbeszélései anno magyarul folytak...és ez már közel sem a századelőn történt. Ezt csak az agyelszívás megszűnésére példaként.
6, Megemlíthetjük még az emberi jogok élharcosának kisebbségi politikáját, ahol az esélytelen, leszakadt fekete és latin lakosság döntő többségének akkora esélye van fennakadni a szociális hálón, mint egy lufinak a nyílzáporban. Akinek pénze van, annak egészségügyi ellátás is jár, akinek viszont lejár, vagy nem megfelelő összegű a biztosítása, annak ideje lesz erősen hinnie a felsőbbrendű lényben.
7, Szintén Amerikának köszönhetjük a szcientológia és egyéb bájos klikkek világhódító harácsolását, hiszen Amerika sietve adómentességgel jutalmazta áldásos tevékenységüket.
Sorolhatnám még, de felesleges, úgyis e topicban én csak hülye lehetek....Jó nektek, hogy ti tisztán láttok! Csak így tovább!