> mondom én, hogy a tévéből szerezted az infóidat a 80-as évekről :-)
hat, ugye en igy kepzelem meghallgatvan az akkori anyagokat. az is teny, h gyakorlatilag 90-tol kezdtem zenet hallgatni, es a tarsadalomrol alkotott velemenyem is meglehetosen kiforratlan volt. nekem innen nezve - keves kiveteltol eltekintve (pl. az altalad is emlitett Motorhead vagy a Manowar) - meglehetosen hiteltelennek tunik a dolog. egyszeruen nem jon be, ha vki a "haboru borzalmairol" ir dalt, mikozben mindene megvan es fingja sincs, mi az. mas kerdes, h ezek a dolgok akkoriban meg elmentek, de teljesen falra maszok a Soulfly fele "Back to the primitives"-tol (meg akkor is ha az album tobbi reszen van ertekelendo anyag) vagy a Pantera fele "reinventing"-tol, ami annyira nagyon gaz 2000-ben, vagy mi.
> Igazából a Mastertől voltak multikiadósak, de a zene ettől még nem változott, csupán több reklámot kaptak, nagyobb turnékon vettek részt.
> A Feketével lett mainstream csapat belőlük, jelentős zenei töréssel (fejlődéssel, ahogy mások szokták mondani...)
isten az atyam, ugyanezt mondom.
> A Therapy?-nak is volt egy multis köre, aztán most jól visszamentek indiebe, a régebbi vonalhoz, és jól érzik magukat.
a T? az abszolut favoritom. imho ok mutattak meg, h hogyan lehet szepen fejlodni a korral.
- th
ps. az elso alkalom, h egy metalos nem kuld el egybol a kurva anyamba. ezt nyugodtan veheted dicseretnek is. ;-)