Andrew28Szolnok
2001.01.25
|
|
0 0
2438
|
Kicsit OFF
És az újak nevében...
Régóta olvasom a listát.Rengeteget tanultam belőle! És vagy két hete szóltam hozzá elősször és most valószinűleg utoljára is.Nekem nagyon úgy tünt-tünik, hogy a kezdőkkel itt sem foglalkozik senki sem.Nagyon sok jön a listára,és kérdez.Lehet,hogy csacskaságot.És lehet, hogy olyat amit a "nagyok" már százszor elmondtak.Ez talán megbocsájtható lenne nekik...!? A szerencsések legaláb egy kioktatást nyernek, vagy még azt sem.Olyat,hogy "Üdvözlünk körünkben!", vagy "Szia haver, csak így tovább!",stb...még véletlenül sem.Pedig talán nem sok helyet foglalna és nem sok energiába sem kerülne.Még az ismétlések sem.Aki már tudja vagy nem érdekli az kihagyja, nem olvassa el.Tanácsokat-ötleteket viszont tuti nem kap a kezdő.Nem is csoda ha sokan többet nem is jelentkeznek.Szerintetek rosszul gondolom,hogy ha minél többen írnak az jó nekünk!?
Ami két nagyon jó dolog van az a Webzin és a most alakuló Vasút&modell. Le a kalappal a készítőik előtt!Remélem ők ügyelni fognak a "kiciskre"...
Elnézést ha valakit megbántottam volna,"kinek nem inge..."!Nem akarok ebből vitát nyitni a dologból!Nem vagyok sértődött, csak elmondtam azt ahogy látom a dolgokat.
ON:
Szerintetek ér valamit a síntisztító kocsi működtetése? Hogy kell alkalmazni?Van valamit trükkje esetleg?
Sziasztok!
Andrew28Szolnok
|
|