Sziasztok!
VALAMIT KELLENE TENNI!MEgszervezték az első mobilsztájkot is a maga komolytalanságával...úgy érzem most is lehetne valami hasonlót tenni...csak picit hatékonyabban...fel kellene pár ember szemét nyitni alaposan...bár lehet, hogy a szemük dojcsmarkkal van eltakarva!:) vagy inkább sírjunk...mert mikor bekötötték hozzánk az ISDN-t...örültem...míg le nem teszteltem a sebességet..de ez mind semmi, mert megkaptam az első számlát:"mivel Ön üzleti előfizetőnk, semmiféle kedvezmény nem vonatkozik az ISDN vonalára,mert ugye, ha nem tudná az ISDN elkülöníti az adat és a beszédforgalmat"...hm igen?és ez hol van a szerződésben?bár miért is várnám el , hogy a drága matávbácsi felhívja a figyelmem erre a dolgra...hetekig néztem minden lehetséges anyagot, mielőtt beköttettem az ISDN-t és azt néztem: HOL FOGOK SZÍVNI?!?! mivel nem találtam semilyen buktatót belementem...a történethez hozzátartozik, hogy kedvezménnyel kötötték be a vonalat, a lényeghez nem tartozik szorosan, hogy milyen kamarán keresztül,de az biztos: JÓL MEGETTÜK A CSALIT...ami gondosan ki volt készítve...mert én mondtam:várjuk meg mi lesz a pálya, jön majd a UPC vagy valaki másik szemét, aki kisebb szemét lesz mint a jelenlegi legnagyob SZEMÉT..
.jut eszembe:látta valaki a legújabb reklámjukat?ezek ott a PR osztályon meg a marketingen nem normálisak.Ilyen szöveg egy ilyen kép mellett:egy bringás fickó megy elöl szenved, és utánna lohol a többi...a szöveg:" Az elsőnek nehéz dolga van...mindenki őt akarja utolérni"
Hát egy napig nem kaptam levegőt a röhögéstől...ami a reklámból igaz: az a matáv SZENVEDÉSE...mert hogy első..ja hát kérem ilyen töketlen kormányokkal nem volt nehéz megszerezni...és hogy a többi meg akarja előzni?EZ NEM IGAZ!Mert már megelőzték!Hogy miben?
ÜGYFÉLORIENTÁLTSÁGBAN,MINŐSÉGBEN,ÁR/SZOLGÁLTATÁS ARÁNYBAN ÉS MINDEN MÁSBAN kivéve azt a rohadt előfizetői számot...és akikről beszéltem azok nem csak a vezetékes szolgáltatók...sőt...a mobilszolgáltatók...bár ez is hibádzik picit,mert ugye tudjuk, hogy a "piros óriás" (ezt most találtam ki..az IBM után szabadon) a kezében tartja a stílusban egyébként nagyon hasonló westelt....
na jól elkalandoztam
nos már bánom, hogy bekötötték az ISDN-t...ami nem lenne rossz dolog...most pl a régi analóg vonalon(mert szerencsére 2 van...szerencsére..hülyeségeket beszélek) vagyok a neten, mert ide még jó a 150FT...bár nemtom meddig
ja mégvalami ide a végére:
ISZONYÚAN IDEGESÍTŐ A CÉG AROGANCIÁJA!!!Ahogy nyilatkoznak, ahogy cselekednek...MINDEN!
Ha a kormány akar valami jó tenni,és nyerni pár szavazatot, akkor az lenne a legjobb, ha MOST AZONNAL MEGSZÜNTETNÉ A CÉG MONOPOLHELYZETÉT!
bocsánat, ha most hülyeséget mondtam, nem vagyok tisztában a dolog politikai/jogi/gazdasági részével...
Szóval legyen végre VERSENY!
És senki ne gondolja, hogy a "riválisok" nincsenek felkészülve...készülnek...keményen...TUDOM!:)
Nem biztos, hogy jobb lesz, de az biztos, hogy ENNÉL ROSSZABB MÁR NEM LESZ!
Nemtudom mennyire voltam összeszedet,, eléggé hirtelen felindulásból írtam..
Szóval, ha mikimaus esetleg látna fantáziát a "sztájk" dologban, akkor kellene egy jó válságstábot összehozni, stratágiát egyeztetni, hogy "ODAÁT" is összedugják a kis okos buksijukat és elgondolkodjanak..és megmondani nekik: A MAGYART NEM LEHET ORRBA-SZÁJBA SZ****NI
A Demszky velünk lenne...jó kampányfogás neki...még jól jöhet!
stro-B