CsilladaKilla Creative Commons License 2001.01.23 0 0 2339
Kedves Palocz, nem szeretem amikor szavakat adnak a szamba. Ha mar megtiszteltel azzal, hogy engem nev szerint emlitettel (es senki mast) akkor egy kicsit figyelmesebben olvasd el amiket irok. Ugy erzem hogy elmentel abba az iranyba hogy egy-ket kijelentesembol altalanositottal, es teljesen olyan kovetkezteteseket vontal le, amik hibasak. (nem feltetlenul olyan ertelemben hogy nem ugy vannak, csak ugy hogy EN ezt nem igy gondolom.)

SZERINTEM Bush igenis buta. Az lehet hogy megvan neki az uzlethez kello raffineriaja, de egy orszag vezetesehez ennel tobb kell. Es nem tudom, Neked vagy akarki masnak miert faj az hogy en mit gondolok a Bushrol. Azonban hol olvastad azt hogy en a Gore-rol ezt irtam volna, vagy akarmelyik masik elnokrol? Az hogy az amerikaiak butak az meg sehol sem jelent meg az irasomban. Amikor azt irtam hogy a "masses are asses" azzal nem kimondottan az amerikai masses-re gondoltam, ez vilagjelenseg. Gondoljunk csak arra amikor anno Magyarorszagon gyujtes indult hogy a tv sorozat szegeny rabszolga Isaurajat kiszabaditsak...

Nem tudom miert irsz ugy mintha en amerika-ellenes lennek. Azert mert nem szeretem a Bush-t es ugy erzem hogy ez a legutolso valasztas nem sikerult tul jol? Attol en meg itt elek es becsuletesen dolgozok 12 eve, es nem hiszem hogy eddig barki olyat hallott volna a szambol hogy bezzeg mi magyarok, vagy hogy bezzeg a szuper Europa. Azonban nem vagyok vak es a visszasagokat eszreveszem. Mindenhol. Masok leveleiben is... (A magameban nem, mert szent sem vagyok....:-))

Előzmény: Törölt nick (2338)