Kedves Yag.,
irod:
"Az erdekelne - es evvel lehet jobban megertem amit szeretnel -, hogy neked mi a fontos?"
Mi a fontos? Amennyiben mod es lehetoseg van ra, tisztan latni. Amennyire lehetoseg van ra, tisztan a pro es a kontra indulatoktol. Arra gondoltam - mivel nem talaltam korrekt, tenyeken alapulo termekosszehasonlitast, - ez megfelelo hely lenne egy ilyen osszehozasahoz. ( Lehet, hogy rosszul gondoltam? )
"Szerinted mi a lenyeg? Ar, mennyiseg, minoseg?"
A harom jellemzonek valamilyen viszonya. Meg erre a viszonyra sincs kialakult elkepzelesem, de a lenyege az, hogy az eredmeny legyen egy szam, es ha a ket szamot osszehasonlitom, egyertelmuen deruljon ki, hogy melyik termek a megfelelobb.
"De neked mik az elvarasaid. A boltival es mas forrasbol szarmazo termekekkel szemben?"
Legyenek osszehasonlito adataim a termekrol, a gyartotol fuggetlen helyrol is. Tudsz ilyen helyet irni? Megkoszonnem.
( Gondolok itt olyan tablazatoszlopokra,hogy: ar, mennyiseg, adott mennyisegre szamitott ar ( Pl.:ml ), a gyarto altal javasolt hasznalati mennyiseg, a megfelelo hatas eleresehez szukseges minimalis mennyiseg, iz,illat,stb. Jelezve, hogy bizonyos iz, illat kedvelese szubjektiv, es a termek hasznalati erteket csak szubjektiven befolyasoljak. )
Udv:
TZiky :-))