FASiRTIntruder Creative Commons License 2001.01.22 0 0 109
Nah RAMBO-nak menne a létráról lövés!!! :DD
Ok akkor a létráról lövés tárgytalan!
Az AK47 balhémra példának legjobb az assault csővezetékje! Abban voltam T-ként mikor hirtelen egy CT előttem termett, én meg a torkába nyomtam az ak csövét belepumpáltam(tutira láccott hogy belelövök, mert minden csupa vér lett!) az egész tárat, de semmi! Ő meg lőtt kettőt egy szar uspvel és meghaltam! Figyeld a móka csak most jön!!! Megnézem hogy mennyit sebeztem rajta, és láss csdát vígan 100 hp-val mászkál tovább!! :)) Enyhén siralmas! AK47 iskolában tanultam hogy célzott lövés, és rövid sorozat a menő AK-nál! Én így is szoktam használni! Ebben az esetben csak azért lőttem bele az egész tárat az ellenségbe mert megijedtem :D és mert mint mondtam rohadt közel volt hozzám!
Awp téma: awp-t is elég régóta művelem és hát ismerem hogy hogy viselkedik! ;) De az awp csak távolra hatásos, én meg ha már lövök azt csak zoomolva teszem, azért szoktak általában akár kispisztojjal is lelőni, vagy megkéselni! :)) Azért ez is rohadt nagy bug, mert gondolj bele és lásd be most te is, mint én a létrás bugot, tök mindegy milyen fegyverrel vagy, ha valakit közvetlen közelről átlősz akkor annak elég nagy lik fog tátongani a mellkasán! Pláne ha ez egy awpvel történik akkor a valóságban már lerobbant az ürge felsőteste! :DDD hacsak nem máshova lőttél! :)) Nah csak ez bántotta a lelkiismeretemet! :)

Ufff, de állati nagyot flameltem!! Bocs.....:))

Intru

Előzmény: AtH (104)