szódás lova Creative Commons License 2001.01.20 0 0 83
Hi
Hát ez egy botrányosan gyenge műsor... Az erőltetett ripacskodásnak olyan foka, amelyhez tényleg le kell ülni. Általános iskolás emlékeimet idézi nekem is, amikor iskolanapon a különböző group-ok gyártogatták a maguk kis gegjeit és a tornaterem színpadán előadhatták.
Beleznay a végállomás, onnan lejjebb és kijjebb nem vezet út, ő az amplitudo alsó széle-közepe. Liptayval kapcsolatban legalább eszébe juthat miegyábmás az embernek, de ez az Endre... Álriporternek jó volt, kétségtelen, mondhatni: tökéletes megoldás, de ezzel el is érkeztünk a saját határaihoz.
Clajáról olvastam a sztoriban (hol máshol), hogy kivágták a középsuliból és estin érettségizett. Akárcsak én, nincs ezzel semmi gond, a ló is megláblik, pedig 4 botlikja van. De a tálalás: "...ahol a négyévnyi anyagot két év alatt kellett megtanulnia." Autentikusként hadd mondjak annyit, hogyha tudom előre, hogy az érettségi felé vezető út ilyen sokkal könnyebb is lehet, gond nélkül bekkelek 16 éves koromig és úgy teszem le estin, nem őrlöm magam nappalin előtte. Ezt nem azért írom, mert devalválni akarom irígységből, miegymásból, de azért ennyire nem kéne már heroizálni a dolgot...
Szóval ez egy gagyiszar, tudják a résztvevők is, mert látszik rajtuk, ennyire nem hülyék – annyira meg pláne nem, hogy ne tegyék amit bárki tenne: selejttermelés extragázsiért...