Na! Most jönnek a pozitívumok! Bár ahogy átolvastam a múltkori hozzászólásom a hibák mellett az elonyeit is felsoroltam a játékosoknak! Most kicsit bovebben! Hátha sikerül!
Tehát:
Sitku Erno:
Ponteros, inteligens játékos! Ahogy mondai szokás "lát" a pályán! Szerintem nem klasszikus center! Sot! Az a gyanúm, hogy ez csak egy ráeroltetett szerep! Sokkal jobban érzi magát erocsatárként, mert jól céloz kintrol is!
Adderly:
O is nagymeno! Nem az a tipikus "mindenkit elverek 1-1-ben nigger", mint Parker volt, de o is hasznos! Jól dob és isssszonyú eros! Nem lenne hülyeség felhasználni a palánk alatti tisztogató munkára! Kár, hogy nagyon szar a kondija!
Lapov:
Ot még nem láttam túl sokat játszani, de ha az Albának jó volt akkor nekünk is! Foleg ha olyan lesz mint a döntobem! Hmmmmm!
Boris:
Nagy egyéniség! Fantasztikusan védekezik! Jól dob! Klasszikus jugó kosaras! Csak az a fránya passzolás!
Beno:
Egyre javul! Nemhiába volt évekig válogatott! Igazi csapatember! Várom, hogy magára találjon!
Taki:
Róla nem kell semmit írni! A név magáról beszél!
Trepák:
Igéretes tehetség! Sitkuhoz hasonlítanám a stílusát! Kintrol o is jó! Önbizalom, tapasztelat! Ez kell neki!
Ádám:
Mindent megcsinál amit kiosztanak rá! Ha kell irányít, ha kell hármast dob, ha kell embert fog! Univerzális kisember! És látszik rajta az akarás!
Bódi:
Semmi pozitívum! Á, egy mégis! Szolnoki nevelés! NB2-ben a helye!
Szasza:
O a kedvencem! Kár, hogy nem játszik túl sokat! O is nagy tehetség! De félek, hogy az is marad ha nem kezdik el játszatni! Néhány éve egy ifi tornán ot választották a torna legértékesebb játékosának! Pedig akkor még a szupertehetséges körmendi ifjak (Németh, Trummer, Grenebár)is ott voltak! Mégis Gabi lett a legjobb! Tipikus irányító! Eldobogatja a triplákat is, de nem ez az o mufaja! O az, aki fantasztikusan lát a pályán! Ha meglenne nála is a kello önbizalom és rutin, akkor a válogatottságig is vihetné!
Valószínuleg feltunt neked, hogy róla többet írtam, mint a sztárokról! De személyes tapasztalataim vannak róla középiskolából! Volt szerencsém vele és ellene is játszani a Gépipari csapatában! Verhetetlen volt 1-1-ben és az eleenfél számára kiszámíthatatlan volt a következo lepése! Álomlabdákat tudott adni! Persze erre azt is mondhatnád, hogy ehhh sulicsapat, és hogy a vakok közt a félszemu a király! De nem! Számold meg, hogy a mostani Olaj ifiben hogy Gépiparis játszik! Segítek! Az ifi fele az! Kb 4-5 ember! Köztük van Horváth Tibike is, akit szintén megválasztottak egy ifitorna MVP-jének, kb 1 hónapja! Errol ennyit! Elfáradt a kezem! Ha még érdekel valami kérdezz!
HAJRÁ OLAJ!!!!!