BIRDy Creative Commons License 2001.01.19 0 0 4595
Lehet, hogy igazad van. De azert meg egy kicsit vitatkoznek. :)
(Maradjunk a szamoknal, latom szereted oket ;))

1. Termeszetesen a VAZLAT keszitoi is azokat a kepeket hasznaltak, amelyek legjobban sikerultek a szineszekrol, amelyeket aztan a sajto rendelkezesere is bocsatottak, igy kerultek a netre. En itt nem erzek ellentmondast, mivel hangsulyozottan VAZLATrol van szo. Az osszegyujtott kepeid stimmelnek, de nekem az elso pillanattol fogva a neger jedi figura volt gyanus, hogy azt honnan szedhettek. A jatekrepulo is tobbfele szogben talahato plakaton. A japan kepen csak egyben.

2. Tisztelem a force.net-et mint No.1 SW site-ot. En nem erzem persze, hogy a DH es az AICN "nyilvanvalo hulyesegeket" irt volna barmikor is, legalabbis nem emlekszem ilyenre. (Pl. az AICN vezetoje Harry, fanatikus SW fan, jart mar a Skywalker ranchon is a Lucasfilm meghivasara, tehat igen jo kapcsolatokkal rendelkezik, szerintem jobbakkal mint a force.net).

3. Ez (ha igaz) harom lehetseges vazlat kozul az egyik, valoszinuleg semmi koze a vegleges plakathoz.

4. Jatekrepulo ugyben remelem igazad lesz, es ilyen NEM lesz a vegleges filmben!

5. Ez a Jake Lloyd dolog bizonyitja szamomra, hogy nem fanarttal van dolgunk, egy "fan" soha nem kovetne el egy ilyen hibat, hogy rajtahagyja a nevet. Ez is erisiti szamomra a vazlat sztorit.

6. Egyszeruen nem ertem, miert allna erdekeben egy (profi grafikus) fannak, hogy osszerakja ezt a kepet, eljuttassa a DH-nak, majd kitalalja a sztorit Drew Struzan-rol, atverje Garth-ot, hogy a vegen hatradolve elvezze, hogy atverte a fel vilagot. Es az o neve el sem hangzott... Ez nem vall egy SW fanra. Azt, hogy Garth kavart kizarom, megbizhato a gyerek.

Egyebkent a dolognak nincs tul sok jelentosege, eloszor ugyis a teaser plakatot kapjuk majd, majd egy ev mulva jon talan a vegleges plakat. Az, hogy egy grafikai tervezes milyen hosszu folyamat tud lenni neha, arrol tudnek meselni...

Előzmény: Gruppo Atletico (4594)