zyz
2001.01.19
|
|
0 0
2202
|
CsilladaKilla
szerintem abban semmi kivetnivaloja nem lehet senkinek, hogy te itt talaltad meg ezeket a dolgokat. Azt hiszem az egy kulon szerencse, ha valakinek ez otthon sikerul. Ketsegtelen, hogy itt Amerikaban sokkal konnyebb egy normalis, kiegyensulyozott eletet megteremteni, es ha ez otthon nem sikerul, akkor erdemes elgondolkodni azon, hogy 'lelepjen' az ember.
Viszont szerintem teljesen relativ, hogy ki mit tekint "normalis eletnek". Van akit baromira frusztral az, hogy soha az eletben nem fog kigordulni egy vadiuj kocsival a szalonbol, es ezert kepes aldozatokat hozni. Engem ez a dolog peldaul baromira nem erdekelne. Es szerintem van vmi bája annak, ahogy itt Kozep-Europaban probalunk fennmaradni. Egy amerikai soha nem fogja erteni Szoke Andrast, vagy a cseh filmek derujet, vagy egy Kusturica filmet...Persze tudom, hogy ez eleg sovany vigasz, amikor esenkent 10-kor esik be az ember az ajton, es nem is latja a gyerekeit. Tehat kell vmi anyagi biztonsag es intelligencia, hogy ne a mindennapi gondokkal valo kuzdelem emessze fel az ember minden erejet (en is itt keresem meg a lakasra-valot...). De azert ha szetnezel a vilagban, eleg sokan elnek kiegyensulyozottabban (nagy csaladokban, teljesen oszinten, felszabadultan, nyitottan a vilagra), meg a mo-inal rosszabb korulmenyek kozott is. |
Előzmény: CsilladaKilla (2200)
|
|