Siraly, A szeretteim itt vannak. Itt a ket gyerekem, a kedvesem, a kutyam, a macskam, a barataim. A szuleimmel es rokonaimmal azota lett jo a kapcsolatom amiota eljottem. Mert sajnos ilyen is van. Nem tudom mi lesz, ha szukseguk lesz ram. Azzal majd akkor foglalkozunk ha ideje lesz.
Es nem elek mit tudom en hogy. Sajnalom ha a valaszombol az derult ki hogy amiatt maradtam itt. Ez egy sokkal osszetettebb es komplikaltabb tema. Valoszinuleg van egy olyanfajta oka is, de csak annyiban hogy ott ahol az embereknek nem kell a mindennapi megelhetesen gorcsolni, ott sokkal turelmesebbek, elnezobbek, elfogadobbak lesznek. Engem befogadtak, es nagyon sok nagyon kozeli baratsagot epitettem ki. Ezekben a bartsagokban senki nem azt nezi hogy mim van, hogy mit viselek, hogy mit csinalok, hanem azt hogy milyen ember vagyok. nehany ilyen Magyarorszagon is volt, de kozel sem ennyi. es ha most osszejovok a magyar barataimmal, akkor vagy azt tapasztalom, hogy teljesen asszimilalodtak a rat-race-hez, vagy azt hogy allandoan sirnak hogy milyen szarul megy nekik. Persze en mar harmincas vagyok, lehet hogy ez egy mas generacio mint a Tied. Mi sem voltunk ilyenek a 20-as eveink elejen.
Itt, azaltal, hogy a mindennapi szamlaimat ki tudom fizetni nagy tobbsegben es a gyerekeimnek mindig tudok enni adni es ruhazni oket es a normal fizetsemembol, megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy estenkent jatsszam veluk. Van idom es energiam arra is hogy hetente egyszer-ketszer, meg a gyerekek mellett is, osszejojjek a barataimmal, es akkor nagy vilagmegvalto dolgokrol beszelgetunk meg igy harmincasan is.
Lehet hogy ezt Magyarorszagon mas konnyeden el tudja erni. NEKEM nem hiszem hogy sikerult volna. A volt barati koromnek olyan aldozatokat kellett hoznia ezert amit nekem emberileg nem lett volna konnyu vallalni. Lehet hogy nekem csak nehezebb felnoni mint masoknak es vannak az eletemben olyan ertekek, mint amikrol Te is irtal, amirol nem tudok lemondani. tehat lehet hogy eredetileg a penz az ami hozzasegit ahhoz hogy megorizzem azokat az ertekeket amirol beszelsz. Kommentar?