Ami a kérdés érdemi részét illeti, van olyan hálózat amiben aktív vagyok, van ahol ügyfél és van ahol már az sem.
maganba meg lehet tudni hogy hol vagy aktiv? ez mit jelent, halozatot epitesz?
nem gondolom hogy a segitseg pusztan anyagi erdekeltsegu dolog. de ha anyagi is a segitseg, legalabb segitenek, es ami neked jo az jo masoknak is, nincsenek eltero erdekek.. nem "mashogy" segit, hanem ugy ahogy az neki is hasznal/hasznalt.. ha massal nem, penzert ra lehet venni az embert hogy jot cselekedjen :)
viccet felreteve, nem tenyleg nem az anyagi haszonrol van szo, de erre csak akkor jon ra az ember ha mar kelloen font van..
sokkal ertekesebb szamodra a tapasztalat amit kozbe szerzel, mint hogy kapsz erte X forintot..
volt meg valami, ami evvel volt kapcsolatos, csak elfelejtettem ,igazabol az volt a fontos, es amiatt replyoltam csak hirtelen kiesett, de eszembe fog jutni :)
jaj megvan! :)
szoval, a keresztvonalazasnak nem az a lenyege hogy nem fuzodik hozzza anyagi erdek, meg uzletrontas, stb, ez kornatsem igy van.. ha jo a rendszer, akkor a csapatmunkat tamogatja, es lehet valamilyen szintu keresztvonalazas, .. DE! :)
a keresztvonalazas tiltasanak sokkal egyszerubb az oka: mast tanitasz te, mast tanit a keresztvonal. kulon-kulon mukodik, de ha osszevegyited, nem biztos.. lehet hogy ket teljesen mas modszer utkozik egymassal, holott ugyanaz a ceg.. persze lehet forditva is, kepzelj el ket hullamot, amik kiolthatjak egymast, de akar, fel is erosithetik egymast.
vegulis a duplikacio ellen szol, mert lemasolodsz, de ha belevegyul egy masik vonal is, ahol masvalakirol masolodnak, tobb mint valoszinu, hogy egy uj, korcs elegyet kepez majd, es igazabol ez rontja le a dolgot.
nem feltetlenul lesz ket tiszta dologbol egy harmadik megtisztabb, inkabb egy zavaros valami..
remelem vilagos volt, amire probaltam celozni :)
amit a munkarol irsz, es szabadsagrol, teljesen igaz. ha valamit el akarsz erni, meg kell erte dolgozni (akar napi 10 oraban), de megeri.. de azt a 10 orat ugy osztod be ahogy akarod..
es itt van a gaz, hogy azzal hulyitik az embert, hogy mindenki sikeres lesz, es sok szabadido, es te osztod be... tenyleg te osztod be, csak dolgozni is kell ha el akarsz erni valamit :)
itt igazabol azon van a hangsuly hogy nem bejarsz valahova pontosan, reggel 9-re mondjuk, meg bent megmnondjak mitcsinalj , stb.. ez jo, de nem szabad ugy beallitani mintha nyaralas lenne az egesz, mert nem az..
de hiaba mondom ezt, asszem ebben egyetertunk, en ugy tudom nem is irtam semmi olyasmit ami ellentetes ezzel az allasponttal, vagy ami uj szamodra :). (pl. nyugdijat ha jol tudom meg sem emlitettem:)
max. annyit, hogy szivas lesz ha a babyboom nemzedeke nyugdijba megy, de a penzuk sehol..
mindegy.