Nna, Srácok, ezt figyeljétek!
Tegnap elmentem tankolni. Gondoltam, Shell smartpontok miatt megyek a Shell kúthoz, meg megnézem a gumikban a nyomást, mert már igencsak húzosan lehetett kormányozni a kisautót. Kerepesi út, felújított szuper kút. Jön a srác, adom a kulcsot, mondom neki tele kérem, jó, kérdezem levegő van? Mondja hogy sajnos nincs mert !! be vannak fagyva a szelepek !! Ez király! Mondom neki, nem baj, hogy fagypont felett van a hőmérséklet? Hááát, akkor sincs levegő... Jó. (Mert ugye az én dolgom, hogy ne legyenek befagyva, ami _mindenképpen_ gyenge kifogás, mert egy egyszerű teherautón is van kondenzvízleválasztó, nem hogy egy Shell kútnál, de mindegy.)Akkor fizetek (jatt semmi) és enyhén mérgelődve meglátogattam az Aral kutat, vettem egy mosókártyát, de mosás előtt felnyomtam a gumikat. Kanyarodok hátra a mosóhoz (Kerepesi úti Aral-kút, este 10 után) de nem tudok beállni, mert ott áll a mosó ajtajában egy sötétkék lada szamara, bezárva, gazdátlanul, de úgy, hogy lehetetlen elférni mellette.
Elkezdtem agyalni, hogy műszaki hibás-e az autó, de nem láttam rajta semmit (háromszög sehol). Gondoltam, hogy hátratolom, de be volt zárva. Nézegettem a helyet elférek-e, de nem. Jó. Álldogálok vagy három perce a hidegben, egyszer csak jön egy harminc-körüli 160 cm magas 90 kilós emberke, fordított (hasban) deltás kivitel, tudjátok, "Kovács kettő" örmester a biztonságiőr kft törzstagja. Kérdezem elromlott az autó? Azt mondja nem, miért? Hát mert itt áll az útban, elférni nem lehet mellette, (azt ugye ne részletezzük, hogy a KRESZ szerint kapubeállóban, utcatorkolatban megállni tilos pl mentők, tűzoltók miatt) és enyhén akadályozza a forgalmat, amit nem kéne. Erre jött az intelligenciához mérten kitalálható kérdés: "Mééé, valami baj van? Szójjá, ha valami baj van!" Mondom neki, baj van, mert útban van az autód. "Mééé, az öcsém idehozta én meg lemosatom de szójjá ha vaami nem teccik!"
Jó. Erre már csak leggyintettem. Ezek után megvártam amíg emberünk lemosta az autókáját, és elpárolgott. Közben a következőkön gondolkodtam: Ha valaki logikusan gondolkodik (Pesti úti Aralnál jól bevált szokás szerint) megveszi a kártyát, beül az autóba, elhajt a mosóhoz, és mosat. Ha valaki lusta, ugyanez, merthogy ne kelljen a shop épületét kerülgetni. Ha valaki hülye, de jóindulatú, akkor hátraviszi az autót a hidegben a mosó bejáratához, de nem áll be az útba. Ezután elsétál a shop-ba, (2 perc) sorbanáll (átlag 2 perc) visszasétál (2 perc) tehát a hat percével (amiből 4-et hidegben sétálgatva tölt) nem tart fel senkit. De mit csinál az, aki hülye, de rosszindulatú, alias agresszív? Feltartja a sort, mert hülye. Nem tudok rá jobb szót.
Amúgy mákja volt a srácnak, mert én is vagyok vagy 94 kg, és úgy 186 cm, arról nem is beszélve, hogy tegnap előtt fejeltme le az étellift 40-es laposvas keresztvasát az éle felől és kutya bajom nem lett :)) amúgy meg evezgetek meg ilyesmi. Kurvára meglepődött volna, ha kap egy maflást a csávó.
Annál is inkább, mert ha az ember reggel hattól este 10-ig melózik, akkor már igyekezne haza, és az ilyen f@szságok miatt talán még türelmetlenebb is.
Sorry ha hosszú voltam, de ki kellett írno magamból.
Üdv:
Hunter aki visszafogta magát