Left To Decay Creative Commons License 2001.01.18 0 0 233

mer' még a végén rosszakat fogsz álmodni;-)

Ki akar jókat álmodni,he? :))

De egyébként m'ér nem leszel öngyilkos? Gyáva vagy? Vagy élvezed a rothadást?

Azér nem leszek öngyilkos mert - perverz módon - élvezem ezt a kis elcseszett életet.Amikor már úgy fog tünni hogy nem érdemes akkor majd leugrom a tizedikről.A rothadást kifejezetten élvezem.

Ha az emberek tudják, hogy a "színes magazinban" olyat olvashatnak, ami majd jól felizagtja őket, jóval nagyobb valószínűséggel veszik meg.

Milyen érdekes Manson is pont ezt mondta magáról egy magyar Hammer interjúban úgy két éve.pontosabban ő aszonta hogy "színes egyéniségnek tart a sajtó, eladom a lapjukat ha a borítóra tesznek." Ccc.

De egyáltalán milyen jogon ironizál bameg egy nihilista fazon üresfejű sztárokról, vagy érzelemmentes kapcsolatokról(vagy nem is tom miről van szó a User Friendly-ben -elmagyaráznád)??

A nihilizmus nem feltétlenül jár együtt a cinizmus és "bemutatás" képességének az elvesztésével.
És ne felejtsd el azért a Mechanicalon felcsendül egy olyan kis mondatocska miszerint "yesterday,man, i was a nihilist, now today i'm just too fuckin' bored...".

A nihilizmus csak egy része az egésznek.A Mechanical két síkon mozog és csak az egyik nihilista.Vagy posztnihilista mittomén.

Má' lassan azt hiszem, hogy Manson is csak a saját képére akarja formálni az embereket:)))

Ki nem? Te talán nem?

mi lenne, ha csak a "szép és jókat", meg a "ronda és rosszakat" hagynánk meg, a többieket meg gázkamrába. Állat lenne!!:)))

Fasza lenne .Mint a rajzfilmekben.Cyklon B rulez.

Szerintem az ember épp annyira tehet a "belső értékeiről", mint a külsejéről vagy az anyagi helyzetéről.

Na ezt tuti nem gondoltad végig.Mondjuk hiába vagyok tele dellával mert a rusnya fejemet nem tudom lecserélni de az anyagi helyzetemen vagy karakteremen attól még símán változtathatok.
Itt én a belsőn nem kizárólag az öröklött tulajdonságokat értem hanem az értelmet és nyitottságot, politikai beállítottságot satöbbi amin azért lehet változtatni.
De a külsőn nehezebben.

Előzmény: Ravenblack (232)