granturismo Creative Commons License 2001.01.18 0 0 937
Jó reggelt.

Jól le vagyok maradva.
stika
Nem igazán értem ha az Autorákó elszúrta a dolgot akkor először miért nem oda vitted vissza? A Koncz SZVSZ jól járt el. Ha meg ilyen csehül állnak kapcsolási rajzokkal dobjanak egy mailt:-))
Újtulaj Ne haragudj, hogy nem válaszoltam időben de mint említettem nem voltam netközelben. A kamuelőlapot mint régebben írtam legolcsóbban a Fehérvári út 44. alatti autóhifi boltban beszerezhető. Ezen kívül a Fiat márkakereskedések is forgalmazzák, de ott drágább. Én már nem foglalkozom ezzel a kamu dologgal. Egyetértek i a másik beépítőkeret sokkal igényesebb és nem annyira ordít róla hogy nem gyári.
Örülök, hogy elégedett vagy a rendszereddel. Ha kicsit több időm lesz beírom, hogy nálam milyen fejlemények vannak hi-fi témában.
yOLORO
Eddig módomban volt kipróbálni a Fiat Marea 1.9 JTD és a Lancia Kappa 2.4 JTD modelleket. A Fiat Bravo 1.9 JTD-hez sajnos még nem volt szerencsém, de ez elég reménytelen talán majd a Sógoroknál.
Shotgun7
Az ablakemelőd járó motorral is ilyen lassú? Val szeg kenni kellene a mechanikus részeket. Bár igaz a tervezők kicsit elméretezék a morort a Braváéval azonos holott jóval nagyobb üveget kell mozgatnia. A biztonsági öved gyári hibás, ha garanciális cseréltesd ki bár az ilyen hibát a szavatosság alapján később is ki lehet cseréltetni csak megfelelő határozottság kell hozzá. Ha sportkipufogót akarsz keresd fel Turbo Ladát és hivatkozz a jó öreg Granturismo-ra. Plána ha ott van olyasvalaki nála aki épp sportkipuffot csináltatott nála. Múltkor volt szerencsém(?:-)) az általa az Alfa topicos Sonicboom-nak készített remekművet. A próba után 2 napig vizelettartási (inkontinencia) problémáim voltak.:-))
Hoppá ez kicsit vad lett.
alekszandrosz
A Sinus Live ár-érték aránya SZVSZ verhetetlen. Jókat hallottam még a Helix márkáról is. A Mac Audió termékek viszont igencsak változó minőséget produkálnak. Az általad kiválasztott konkrét darab meghallgatása nélkül ne vásárolj. Sajnos még két azonos típusjelzésű modell is eltérően szól. Sajnos lefelé az árlétrán ez mindinkább így van.
Utolsó Európai
Az alapjáraton gázt adni próba eredményét nem osztottad meg velünk, ennek ellenére megnézhetnék a szervoszivattyút. Nagyon egyszerű a próba le kell venni az ékszíjat 1-2 napra maradhat is így, hogy figyelhesd lefeljebb kissé nehezebb tekerni a kormányt. Sajnos az ilyen jellegű hibákhoz néha szükség van a tulaj segítségére is.:-((

Aműgy üdvözlöm az újoncokat!!!:-)))