Yag. Creative Commons License 2001.01.17 0 0 178
)

Bocs ha nem tudok minden hozzászólsra reagálni, nem mindig vagyok a közelben.
Igyexem a hozzám intézett kérdésekre reagálni.
Köszi a türelmed )

Egyébként evvel a tudus defekttel kapcsolatban érdekes számomra ujj dolgot mondtál.
Egy: Velem ez a jelenség nem forult elő .Az elöbb kimentem és megéztem mi lehet ami mégis.
Passz. Tényleg nem 'tom. Mivel müanyagtubus legalábbis ránézésre, elrághatatlannak tünik.
Egyetlen dolog jutott eszembe amit egyszer próbáltam : Összehajtogatni , mint a Colinos tubust. Az kvázi alumilcsi igy könnyen ugy marad. Ez müanyag nem nagyon lehet hajtogatni és nem is marad ugy. Mint mondottam csak eszembe jutott és igy ránézésre egy próba összehajtásra nem történt semmi.

Éccsanyámon multkor meglepődtem. Még anno jó néhány évvel ezelött vett egy tubussal a fogkrémből - kb 5 éve. Van az már hat is . Akkoriban költöztem el ottholról. Azt tudta hogy nem vagyok hálózat tag ,igy szépen elrakta a szekrénybe maradjon rosszanbb időkre is. Tudta hogy nem olcsó igy akart spórolni ? Karácsonykor jártam otthol , matattam a fürdőszoba szekrényben ahol elötte nem és ráleltem. Ütött kopott volt szegény, de még volt benne. Meg is kérdeztem , ez csak nem az amit akkor lett véve ? Asszonta de ! Elmondta : eltette, vette a boltit. Mivel tudta hogy nincs a környezetében olyan akitől beszerezhetné ( engem is kilőt ) csak akkor veszi elő ha fáj a foga. A gyogyszert nem szed fogfájásra, de evvel megmossa és sutty.Nemfáj ezért neki ovott értéket jelentett amivel csinnyán kell bánni. Nem ezt használja rendszeresen , de ha gáz van elöveszi.És elmulik a fogfájása. Igy spórol.Mivel megnyugtattam hogy bármikor lehet már pótolni vissza is vette rendszeres használatra. Kicsit sandán néztem a tubusra hisz bennem is felmerült a kérdés : hat éves fogkrém. Kipróbáltam , ugyanojan ize volt mint a mainak. Nálam kiállta az idő próbát is. Neki 6 év alatt nem szakadt ki sehol. Aztán lehet hogy mákja volt nem tudom. Nálam sem pedig ha utazom - nem keveset - hozom viszem magammal.
Hogy a termékek cserélődnek ? Szerintem elfogadható. De erre esetleg késöbb visszatérek.

Yag.

Előzmény: ) (177)