Mumu Creative Commons License 2001.01.17 0 0 2142
Kedves Csilla,szerintem mindenkinek egy vitaforumon joga van kritizalni,ellenkezni ,baromsagokat is mondani (Szerintem baromsagokat).
Az mas dolog hogy nem kell elfogadni.Sot ennel tovabb mehetunk ervekkel ellentmondani vagy egyszeruen elegansan atnezni rajta,talan mas vitatkozni fog vele.
Tehat a kritizalasi joga (meg ha rosszakaratu is az,nem lehet mindig megallapitani)mindenkinek megvan.
A kovetelmeny:a masik szemelyisegenek tiszteletbetartasa.Az igazsag nem kikozositheto,talan nincs is altalanos igazsag,ennyi elt ev utan sem tudom.Talan csak egyeni vagy azonos csopotu vagy az erosebb igazsaga van.
Mi itt nem vagyunk egy exklusiv klub ahol egyvelemenyu emberek gyulekeznek.Az elektronikus media nyitottsaga nem engedi ezt meg.Es nem azert irunk ide.Hogy aztan szimpatiak keletekeznek (es igy kenyszerusegbol antipatiak is )az az emberi tulajdonsag,a szovetkezni akaras,a csoport dinamika kovetkezmenye.De a cel a velemenyek sokfelesegenek begyujtese es utana ujabb velemenykialakulas a vitak soran.Vagy az eloti velemeny megerositese.Voila!
Előzmény: CsilladaKilla (2128)