Yag. Creative Commons License 2001.01.16 0 0 168
Mindig voltak vannak lesznek emberek akik elleneznek , hülyének néznek, rádmondanak dolgokat. A legtöbb ember csak a végeredményt látja .Gazdag ! Az odavezető utat, meg bizony elfelejti hogy olyan is van. HIpp -hopp gazag lett ? Szerintem a pénz inteligencia kérdése. Akinek sok van , minden bizonnyal megtanulta használni , bánni vele.Máskülönben mitől tudna birtokolni vagyont ? Akinek kevesebb van , az csak azt látja hogy neki kevesebb van. Nem soknak jut eszébe feltenni a kérdést . Vajon miért ? Miért van neki több mint nekem ? A szüleim miatt ? Az állam miatt ? A gazdagok miatt ? Vagy maga miatt ? !!
Vannak körülmények ... alapjában véve jó takaró.

Erős jellem, kitartás céltudatosság és kitartás jellemzi a gazdagokat. Megtanulni azt hogy : Hogyan lehet másképpen ? Hogyan ? És a megoldáson gondolkodik , és elkezd csinálni valamit. Mindegy mit , valamit. Valószinü rájött és kiszámolta , hogy abból hogy napi nyolcat dolgozik a gyárban , vagy az irodában , ha nem Ö a főnők akkor abból egykönnyen nem jön össze a ház, autó , nyaraló. Márpedig ha neki az kell , akkor mindegy hogyan de lessz.
Ha belekezd valamibe nincs garantálva a siker , tudja nagyon jól. Elesik ,befuccsol, tönkremegy ....mindegy . Felál és továbbmegy. Ujra és ujra addig mig el nem éri a célját. Egyet biztosra vesz , ha nem csinál semmit akkor eredmény sem lesz.
Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit. Amikor elesik, nagyon sokan bólogatnak körülötte , röhögnek és mutogatnak :" Bezzeg ha rám hallgatsz . Ugye megmondtam. "
De kérdés az , mi haszna származik emberünknek abból , hogy a bólogatókra figyel ?
Lesz háza ? Kocsija ? Pénze amiből a családját eltartja ? Szerintem nem. Adnak neki ? NEm vettem észre. Majd ad az állam ? Ezt sem tapasztaltam.

Mégis mejik tanács lehet jobb ?
Keresel valamit ? Nézd . Itt van "ez" .Ebből te ennyit,vagy ennyit kereshetsz. Ezt kell hozzá csinálni. Nem tudsz valamit ? Segitek !
Vagy ?
Figyusz, ez hülyeség . Becsapnak, lehuznak. A közelébe ne menj! Én tudom a szomszéd is igy járt. Hogy hogyan másképpen azt nem tudom , de ez Neked szerintem nem jó !

Mindenki maga tudja eldönteni Neki mejik a jobb ! Felnött önálló döntéssel rendelkező emberek vagyunk.

Yag.

Előzmény: spacemantra (166)