Left To Decay Creative Commons License 2001.01.16 0 0 220
Hejja Miszter.

1.Az első kérdésed nem értem.Most mi a véleményem a "Manson előtti énemről", vagy akkor mi volt a véleményem magamról?

2.A válasz: igen.
persze nem lehet egy keresztény bibliával összehasonlítani.Én Mansont mint művészt és költőt tisztelem, nem istenítem.De azért egy nagyon biztos pont az életemben.
Pontosan úgy van ahogy mondod.Bele lehet magyarázni mindent, az egész alkotásaolyan mint egy hatalmas borús síkság, mely megtermékenyítésre vár, és melyet különféle belemagyarázásokkal, gondolatokkal lehet felvirágoztatni (vagy elpusztítani, esztétikai és elvi kérdés).

Más.Beszállhatsz a vitába.De mi Revennel (szerintem) nem meggyőzni próbáljuk egymást mer az úgyse sikerülne.Nekem az volt az elsődleges célom hogy vitatkozzak és fejlesszem magam, a másodlagos pedig hogy Rabe mester meg is halgassa azt amiről csak nagyvonalúan és lekezelően pocskondiázott.
Úgy láccik elértem ezt az utóbbit mert meghalgatta végre Mansont, és ha nem is változott meg a róla alkotott képe, azért másképp viszonyul az egészhez, legalábbis így tűnt számomra.