npz:
Klassz a rolexes web-site, amit belinkeltél, kedvenceim a Rolex hírdetések. Általában a Newsweek elején van mindig egy kétoldalas reklámjuk. Én most az utolsó különszámban egy 'The Sirius Seldge Patrols, Greenland...' kezdetű GMT-Master II reklámot láttam. Majdnem ez megtalálható a web-site második oldalán, de sajnos nagyítva nem jön be. Helyette megteszi ez: http://www.finepictures1.homestead.com/files/ed1.jpg , a téma hasonló, bár a Grönlandos reklámon jobban kijön a pár hónapos egyedüllét (ami alatt náluk is játszik a napi 6 mp:-) Azt minden szempontból elhiszem, hogy Grönlandon ugyanúgy jár egy Rolex, mint Magyarországon tavasszal.
Amúgy a szerintem gáz is volna, ha a Rolexed csak további 20 évet bírna, minimum további százat jósolok neki, ha cserélgetik benne a kopó alkatrészeket, még többet. A nagyapám Omegája, amiről már írtam, és konfirmációra kapta valamikor 1910 környékén, kb. 15 mp-et késik naponta, és legalább tíz éve nem látott órást. Amúgy ismered a Patek-Philippe reklámok szlogenjét? Általában egy apa a fiával, vagy egy anya a lányával van rajtuk, és a szövegük valahogy így szól: 'You actually never OWN a Patek-Philippe. You merely reserve it for the next generation'. És szerintem a Rolex sem kevésbé különb. Remélem az én kvarc Breitlingem kismutatója még vagy száz év múlva is ott fog 'ugrálni' egy vitrinben.
Egyébként az óra, aminek a képét mutatod, régi? Sajnos a linken nem sikerült megtaláljam. Engem érdekelnének eladó régi minőségi órák.