Törölt nick Creative Commons License 2001.01.16 0 0 1665
Szervusztok !

SLR !
Fantasztikus, mennyire együtt gondolkozunk a témáról, szerintem is az általad leírt esetben valóban előtérbe kerül egy megbízható quartz óra. (Mint Jóatyám által is ezért strapáltatik egy pld.) Azonban én rendkívül szeretem szeretni az órámat, ezért megmaradtam az automatánál.
(Off: Én is szerettem volna egy értékesebb tollat, de még nem szántam el magam, mert tartok tőle, hogy elhagyom. Mégis érdemes lenne ??? ON.)

W !
Nem pesten, de Magyarországon hordom ezt az általad említett márkát. Jobb híján használtan tettem rá szert, már 21 éves. És még mindig csak ~ +6 sec.-nél tart napjában. Tán még az jó benne, hogy minden reményem szerint benne van még a következő két évtized is, tehát bízom benne. (És időnként pontosítom.) Egyébként melyik hirdetésre gondoltál ? Mert itt jópár fellelhető. Ha ez egy régi volt, akkor valószínűleg ez nem másra, mint a kronométerbizonylat megszerzése során elviselt szélsőséges helyzetben is hozott, akkor igen jónak számító pontosságára utalt. Ha új, akkor valószínűleg csak ősi önbüszkeség. (Nem Oysterquartz volt ? Mert akkor lásd SLR !)

Fargo !
Ehhez mit szólnál ?

Mert ez bizony az eddig említettekhez képest bagóért beszerezhető. (Habár nem kronométer minősítésű.)

Üdv :

NPZ