Left To Decay Creative Commons License 2001.01.15 0 0 217
Na egy pillanatra feltámadok mer a genya index nem küldte el az új pass-t.

1.LTD=Left To Decay

2.Mi van, má' nem kell a béke?
Nem há! :))) Felbaszott ez a sok "békés ünnepi lófasz".

3.Akkor már inkább consumer leszek;)

Oh yeah...Én is én is. "Wanna die young / Sell my soul / Use up all your drugs..."

4.Külső-belső (inside-out boy :))

Mongyuk a párválasztásban nem,hehe, viszont egy könyvet nem a borítójáér' veszel meg ugyebár.

5. Mi a francnak kell az embereknek a saját tükörképüket megmutatni? Utálom az ilyen Manson-féle ál-embergyulöloket

Azért kell hogy jobban megutálják azt aki megmutatja nekik.Abban a leperverzült-ártatlan-legkondizott agyú amerikában végre valaki feláll és a médiákban is bemutatja a középső ujját a rendszernek meg a népnek.Ez szerintem dicséretes.A lázadásnak e formája a jó öreg Európában viccesnek tünhet viszont Manson európaiként gondolkodik Amerikában.Ez a különbség.Vagy te esetleg szereted az "american way of life"-ot? Persze hogy nem, nem is tom mér kérdeztem.

Ál-embergyűlölő:

Tulajdonképpen az embergyűlölet csak a trilógia része.
Én is sokat gondolkodtam azon hogy pl. az Antichriston mennyire utál mindent és mindenkit viszont az interjúkon és esszéiben az ember újrafeltámadásáról, újjászületéséről beszél és valamiféle reménnyel tekint az Új emberre.Ezt mondjuk én is csak úgy tudom magyarázni hogy az "embert" a jelenlegi "hernyóformájában" gyűlöli.

Én se értek meg mindent Mansonról, viszont amit megértek azt maximálisan vallom és vállalom.

Előzmény: Ravenblack (216)