Úgy egyébként szerintem az MLM nem több, mint egy lehetőség.
Régen abban a "betegségben" szenvedtem, hogy úgy gondoltam, ez a világ legjobb lehetősége és aki nem lép be, az hülye. Má bocs...
Igen, én úgy indultam neki, hogy az énképem a béka feneke alatt volt km-ekkel... Most ne menjünk bele, hogy miért (nem ide tartozik), de csupa kisebbrendűségi érzésekkel kerültem ki a családból.
Namost. Én akkoriban úgy gondoltam, megtaláltam azt a helyet, ahol belőlem is lehet valami. Aztán görcsösen ragaszkodtam is ehhez, úgyhogy nehezen viseltem, ha valakinek ellenkező véleménye volt az Amwayről. Jól telepumpáltam magam a kazetákkal és jött belőlem is az a sokaknak ellenszenves Amway-duma, amikor én sokkal jobban tudom, mint az a másik, hogy neki mi a jó. Ezt általában utálják az emberek. Mármint ha megmondják nekik, hogy neki mi lenne a jó. És ezt úgy, hogy én jobban tudom őnála. Na nem mintha az Amway (N21)ezt tanítaná, mert nem, de nálam (és még sokakban) ez így csapódott le. Végre valamitől okosabb lehettem az átlagnál (gondoltam én!) felemelve ezzel magam az örökös kisebbrendűségemből!
Nagyon sokáig úgy gondoltam, (arról álmodoztam), hogy 40 éves koromra gyémánt leszek az Amway-üzletben. Hát még lenne rá néhány évem, csakhogy most nem hajtok erre.
Ti milyen szinten vagytok es mi a cel? Melyik szint es mikorra? Es mit tesztek azert, hogy megvalosuljon?
Amugy szerintem napi 2-3 oranal tobbre van szukseg egy sikeres halozat felepitesehez. Aki itt magas szinten (mondjuk DD) kvalifikalt, irja le, hogy csinalta nap 2-3 orai plusz idoraforditassal. Hogy osztotta be az idejet?
PAM