schgy Creative Commons License 2001.01.15 0 0 153
Sajnos milligrammra én sem tudom megmondani.
Azt viszont hozzátehetem, hogy én egyszerü vevőként igen régen létezem az AMWAY-ben és egyszer egy másik hálóban is voltam. Hálózatot azért nem épitettem soha, mert folyamatosan Oroszországban tartózkodva nem itéltem etikusnak a magyarországi hálózatépitést, ottmeg ugye elvben nem dolgozik az AMWAY (én meg ezt betartottam).
Na és most a sztori. Feleségemnek egyszer "bemutatót tartottam" (még mielőtt összeházasodtunk volna), vagyis egyszerüen úgy jött ki, hogy éppen mostam, mikor nálam volt. Agglegényként a legegyszerübb mosási változatot használtam, vagyis "forró vizet a lavórba, ruha mosópor bele, megvárjuk mig kihül, majd öblögetünk". Fúrta persze a csőrét, hogy mit spricceltem rá a gallérokra (naná, hogy Pre-Wash Spray volt az), meg hogy miért tettem a lavórba mindössze kb. egy fél gyufásdoboznyi mosóport (egyszerüen elég volt).
Kipróbálta mosógépben is, majd összeházasodtunk.
Azóta a mosás nálunk csak a széria termékeivel mehet, megspékelve a Fabric Finish-sel vasaláshoz.
Aztán volt egyszer úgy is, hogy nem volt épp elég pénzem egy megrendeléshez (mint már mondtam "bérből és fizetésből élő" maradtam), igy elmentünk a boltba és vettünk 1-1 kiló szuperintelligens mosóport (három különböző márkát, hogy kipróbáljuk, mert ugye ez még igy is sokkal olcsóbb volt, mint a 3-kilós SA8). Aztán a feleségem közölte, hogy legközelebb mással szórakozzak, és ne hozzam többé olyan hülye helyzetbe, hogy nincs otthon normális mosópor.
Amúgy némi szám is:
1 SA8 kb 6000 FT-ért eltart neki 4-5 hónapig.
A három egykilós csomag nem húzott ki egy hónapot sem kb 2000-ért, de az alapvető baj az volt, hogy szerinte a ruhák nem lettek tiszták (bér ez szerintem nem látszott rajtuk).
Mindenesetre jobb a családi béke :-)
Most kiszédelegtem az USA-ba itteni bérből és fizetésből "tengeni-lengeni", és miután fogytán a fogkrémem épp most ajánltattam magamnak egy helyi "szponzort" a Quickstar.com-on ahhoz, hogy itt is belépjek arra a két évre amit itt töltök.
schgy
Előzmény: TZiky (133)