Yag.
2001.01.15
|
|
0 0
150
|
A 90-es évek elején tele volt velük az apróhirdetési újságok, ma már egy sincs.
Az meg, hogy az AMWAY haldoklik - egyértelmű.
Már korábban is kérdeztem, MI VAN A DD-kkel?
TaNGó
Ennyit jelent a szisztéma és a fejlődés. Akkor mint uj rendszer tanulási folyamt nagyon kevés volt. Kvázi a nagyobb egóval rendelkezők ugy gondolták majd jó az ahogy Ők kitalálják.
Ha az ujsághirdetések számával akarod lemérni a rendszer müködését , vagy hatékonyságát rossz nyomon jársz .
A DD kel mi van ? Szerintem köszönik jól vannak. Akik anniy pénzt keresnek amennyit szerettek volna , szépen elmentek "nyugdijba" és a családjukkal foglalkoznak. Akiknek nem elég , azok ma is dolgoznak . Akiknek elég ,de hobbyjuk lett vagy hivatásuk a rendszer azok már nem a pénz miatt dolgoznak. Egyszerüen jól érzik magukat avval hogy embereknek segithetnek. Furcsa nem ? Talán hihetetlen is. Ez van.
És ha arra gondolsz hogy azokkal mi van akik DD-k voltak ma meg nem keresnek egy vasat sem ? Hát én meg azt kérdem mi van azokkal a vállalkozásokkal cégekkel válllalatokkal , bankokkal amik szép jövövel nekivágtak igértek és ma már csak utcánlévő volt alkalmazottak maradtak utánuk , adosságok és fegyelmi valamint büntetőjogi eljárások ?
Az elöbbiek csak a magukét tették kockára, az utóbbiek másét de erősen.
Ismered ? Könnyü máséval vernia csajjánt .:)))
Yag.
Yag. |
Előzmény: Törölt nick (140)
|
|