Muhaha!
Ez jó vicc! Én BAROMIRA nyugodt ember vagyok. De tényleg! NAGYON ritkán vagyok IGAZÁN ideges. Nem is nagyon emlékszem ilyen esetre... Nehezen foglak ezek után meggyőzni, de egy cseppet sem yavar, hogy új topicot nyitottál. Egyszerűen nem ÉRTEM, miért kell. Ezek a topicok pillanatok alatt elsüllyednek, többet nem kerülnek úgysem a szemem elé, miért is idegesitene? :)
Csak néha elcsodálkozom, hogy pl Counter-strike topicból van 15 körül, Quakeből 25 felett...(bár a quake-ek egytől egyik el vannak tűnve) Semmi értelme az egésznek. Ráadásul szeretek ilyen-olyan topicocat visszahozni az életbe, olyan érdekes témákat, amik valamiért elfelejtődtek.
Az meg, hogy "Nesze itt a kód" a stilusomból következik, talán egy smiley lemaradt... Az ilyen "Neszebazmeg", meg "Vidd, ne is lássam" szövegeket poénnak szánom, ne vedd komolyan.. Most úgy látszik rosszul sült el. Ez van, legközelebb figyelek jobban. :)
Idegtépő helyzetekről meg annyit, hogy most van 7 vizsgám 2 hétre... Mégis próbálom teljesen higgadtan megoldani a dolgokat, mert az idegeskedés nem vezet sok jóra, többet hibázik az ember...
A tanácsot köszönöm, de eddig is pont ezt tettem, egyetértek veled.
A kódot szivesen.
A nullázás dolog megint poénnak szántam, olyan értelemben vettem a "még le sem nullázlak" dolgot, hogy általában ezek a nullázások körülbelül pont nulla információtartalommal birnak, én meg nullázás helyett segitettem egyből.
Valóban, elég félreérthető voltam.
Na, magyarázkodom itt... :) De nem szeretem, ha nagyon hüjének néznek... :))
Na, minden jót!
Zero