Az nem baj ha bizakodsz, de meglátásom szerint te túlzottan optimista vagy! Félre ne érts, én nem vagyok a csapat ellen, de mi egyenlore csak a hatodikok vagyunk! Ha pedig nem jövünk fel legalább a 4. helyre akkor a rájátszasban a négybe kerüléssel is gond lehet!
Abban egyetértünk, hogy a játékosállományunk nagyon jó! Sot, ha azt vesszük, hogy a Koracs kupában egyedüliként képviseltük Magyarországot. A továbbjutás pedig csak egy ostoba svájci vereségen múlott, akkor azt is hihetné az ember, hogy az nb1 legjobb csapata a miénk! Ami részben igaz is! Mert miénk az egyik legjobb keret, de a játékosok nem viselkednek egységes csapatként! Kicsit már sok is a sztár és nincs igazi dolgos csapatemberünk, és nincs egy olyan karizmatikus egyéniség a csapatban akire hallgatnának a többiek (lsd Sztoján). Bár az utolsó hazai meccsünkön a Nyíregyháza ellen Karcsi már kezdett csapatkapitányhoz méltóan szerepelni! Igaz ezelott sem kellett szégyenkeznie a teljesítményére, de akkor volt benne valami plussz! Egy elszánt gyozni akarás, ami nem igazán van meg senkiben! Én ebben látom a problémát!
Abban is igazad van, hogy Erno nem rossz, de én többet vártam tole! Nagyon hullámzó a teljesítménye! Van, hogy a hátán viszi a csapatot, van hogy 10-et se dob!
Adderly-vel ugyanez a bajom! Most is dobott 30-at, de legközelebb lehet, hogy jóval ezalatt lesz! Ráadásul o néha többet vállal mint kellene! Ami nem lenne baj, ha bejönne neki!
Lapovban bízom! Remélem összeszedi magát és húzóember lesz!
Borisnak az edzováltás miatt muszály lesz passzolni is! Ha úgy játszik majd mint tavaj év elején akkor no problem!
Beno túl bohém! Kicsit komolyabban kéne neki venni a játékot! Mellesleg véleményem szerint o egy igazi csapatember, csak még nem jött ki belole az igazán tartós jó teljesítmény! A rájátszásra rendben lesz!
Taki már kiégett! Vannak még jó pillanatai, de már régen önmaga árnyéka!
Trepák a legnagyobb csalódás számomra! Ha engem melloznének egy csapatban akkor edzenék mint állat hogy bebizonyítsam érdemes vagyok a játékra! Nem a közönségnek, hanem az edzonek! (Nem hiába nem játszatta Zorán! Nem megbízható! Még annyira se mint a többiek!) Most meg amikor lehetoséget kapott KEZDOKÉNT, dobott vagy 7-8 pontot 25%-al! Szánalmas!
Ádám talán az egyetlen akin igazán látszik, hogy hajt! Emellett igazán jó emberfogó! Bár a hármas nem megy neki magabiztosan és az irányítással is hadilábon áll, o egy pozitív figura! Nemhiába kis csapatból jött!
Bódit vissza kéne küldeni Tiszaújvárosba!
Szaszát pedig többet kéne játszatni! O egy igazán tehetsége irányító! Csak nem jut neki szerep!
Huh! Mára ennyit! Legközelebb majd a pozitívumokat vázolom fel!
Szerinted mennyiben van igazam?
OLAJ FOREVER!!!!
HAJRÁ OLAJ!!!