LoReNa Creative Commons License 2001.01.14 0 0 1400
nem akarlak kétségbe ejteni, bár nem tudom, itt mire gondoltál. hogy mért maradok a háttérben? (persze most is belépek minden percben :) )
azon egyszeru okból, hogy inkább kiiratkoztam ebbol az egész vitából, kényelmi szempontból. hétvégén majd szépen elolvasom, amit írtatok, valószínuleg ilyenkor válaszolok, de leállok a mindennapi látogatással, hosszú távon már kicsit az agyamra ment, és én is nektek. bár Szigi, mi általában jól eltársalogtunk, mivel szeretünk elemzgetni.
még egyszer azért leírnám mindenkinek, én nem halálos komolyan gondoltam, amiket itt lepötyögtem, egyszeruen csak elmondtam, hogy belolem mit hoznak ki a dalok.
mit szóltok egyébként ahhoz, hogy amikor a magyar sztárságról van szó a médiában, ákost általában meg sem említik, persze ez jó, én mindig azért drukkolok, hogy ne tegyék, jobban szeretném, ha a továbbiakban nem mosolyogna ránk minden második újságból, mert szerintem nem áll jól neki. legyen o csak magának és ne a közönségnek. de ez megint (!) csak vélemény akart lenni, felolem azt csinál, mait akar.
egyébként az akos.hu kezd újra éledezni.
loren

lesz valami turné-szeru dolog így 2001-ben?

Előzmény: Szigi101 (1399)