LvT Creative Commons License 2001.01.14 0 0 1227
Még egy hozzászólás phls-nek:

A www.tar.hu/irdjol/htmlchr.htm címre feltettem egy oldalt, amely az aktuálisan választott 8-bites HTML-kódlapot jeleníti meg. Ez nem tartalmaz előírást a karakterkészletről, így a böngésződben megfelelő menüpontját választva többféle karakterkészlettel is megtekintheted. Ha lesz egy vagy több olyan, ahol a "humlautos" magánhangzók helyesen ábrázolódnak, akkor postázd el nekem azok megnevezéseit. Ha van közös nevező, akkor figyelembe tudom venni a Mac-es világot. Ha nincs, akkor help!!!!: mi a hosszú kis/nagy ő és ű unicode-os kódja????
Mivel komolyan vettem rumci megjegyzését, hogy a Mac-en a betűk "kisebbek", ezért nagyobb méretű betűket szeretnék megjeleníteni, ha Mac-en nézik az oldalt. Ehhez azonban az kellene, hogy a fenti oldal alján lévő "tulajdonságlistát" a nálad megjelenő formában lemásold és elküldd nekem: ezek egyike alapján lehetne elkülöníteni a Mac-eket.
De ha már ez ügyben levelezni fogsz velem, elküldhetnéd a honlap átvételéhez (és a közös posta olvasásához) szükséges adminisztrációs tudnivalókat...