Na jó, aki eddig nem jött volna rá, annak elárulom, benne vagyok az Amway-ben ;)
A termékcserékről: én még eddig nem ütköztem olyan problémába, hogy a lecserélt termék rosszabb vagy olcsóbb lett volna, és ezt a vevőim sem neheztelték...
Mindenki halad a korral, nűmert muszáj. Ezért van ma már az Amway-nél is baba-mosópor ;) amivel én messszemenően nem értek egyet, mert szerintem hülyeség. A gyerekeim ruháit eddig is SA8 Color-ral mostam, az SA8 Baby megjelenése után is azzal mosom.
A Deter-ről lett a váltás a Body Series-re (Henkel). Akinek a Deter jó volt, annak a BS is jó, legalábbis én sokkal jobbnak tartom (orvosi teszteknek vetettem alá a két sorozatot, amikor még be tudtam szerezni mindketőt - Románia rulez :)
Megjegyzem: nem építéek hálózatot, mindössze van néhány ismerősöm, aki rendszeresen rendel tőlem. Ők sem anyáztak, hogy Body Series-t vittem, és nem Deter-t.
És most azoknak, akik ellenzik az MLM-et:
Tegnap felhívott egy haverom, aki tudta, hogy benne vagyok az Amway-ben. Mondta, hogy vett végre egy mosógépet, és mit ajánlanék hozzá (mármint mosószert), merthogy én hozzájutok Amway-es cuccokhoz. Ebből következi, hogy annyira nem lehet szar...
És most azoknak, akik az MLM-et azonosítják az Amway-jel: nem vagyok hívő, nem csak Amway termékeket használok, sőt más MLM hálózat termékeit is rendszeresen használom, mert szeretem, vagy olcsóbb, mint a boltban.
Az MLM ma már világjelenség, az összes közgáz egyetemen tanítják. Aki nem hiszi el, hogy ez a jövő, az majd hamarosan rádöbben, és majd sajnálja, hogy kimaradt belőle. És ez nem konkrét cégre igaz, hanem általában.
Jah, hogy dolgozni kell? Mint mindenhol. Az már egy más kérdés, hogy én, mint Amway tag, csak azért, mert van vagy 7-8 haverom, aki nem akar belépni, havonta 15-20 ezret keresek, csak az árrésen. És a poén kedvéért: olyanok a vásárlőim, aki a világ összes pénzéért sem lépnének be alám, mert az MLM egy "szar". De mégis tőlem vásárolnak, és nem a boltban. Ezen érdemes lenne elgondolkozniuk azoknak, akik szerint egy "szar", és nagy "átvágás". Lehet, hogy mégsem?!