vomit Creative Commons License 2001.01.13 0 0 149
Kedves Noa,
nagyon szomorúan olvastam, hogy a boldog babázás helyett milyen kínokat kell kiállnod.:-(((( Szerintem ne hagyd annyiban a dolgot, bár most biztos kisebb gondod is nagyobb ennél, de az ilyen kiemenetelű császármetszést végző orvost igenis felelősségre kell vonni! Arról már ne is beszéljünk, hogy milyen felháborító volt az eljárás, ahogy a fellépő problémát visszameneteledkor kezelték. Hú, kinyílt a bicska a zsebemben! Szóval egy ismerősöm is a Jánosban szült császárral, 9 hónapja, a harmadik baba. Neki is szétnyílt, ömlött a váladék, be a kórházba, otthon volt az akkor még 1 éves kislánya is. Szóval ott is nyomkodták, kötözték, ordított mert úgy fájt. Néhány nappal később ismét szétnyílt, ömlött a véres váladék, láz, az anyukája, aki ott volt, egyből a mentőket hívta, ők az I. sz. Klinikára vitték, ahol ha jól tudom néhány hétig kezelték anitbiotikummal, vele lehetett a baba is, megkapták ingyen az egyágyas fizetős szobát a gyerekágyas osztályon. Meggyógyult, a baba is visszaszokott a szopásra (míg a gyógyszeres kúra tartott a baba nem kaphatott anyatejet), de nagyon nehéz volt. Ők most ha jól tudom perben állnak a kórházzal, és az operáló orvossal. Ha érdekel, megtudom és magánban megírom ki volt, aki ezt elkövette vele is. Addig is kitartás, remélem gyorsan gyógyulsz, és mire a levelet olvasod, az egész már aktualítását veszti. Nem ijesztgetni akartalak, csak, hogy tudd nem vagy egyedül a gondban.
Szorítok nektek
Vomitné