noa Creative Commons License 2001.01.12 0 0 146
Sziasztok!

Hát eléggé eltűntem... Váratlan gondok adódtak. Kinyilt a seb, belázasodtam és elkezdett folyni valami vérféle a hasamból. Tegnap bementünk a kórházba, ahol a kisműtőben végeztem: felvágták a sebet még jobban és nekiállt a doki fél óráig nyomkodni teljes erejéből az amúgy is nagyon fájó hasamat. Csak nyögtem, de azt hittem lefordulok a műtőasztalról, annyira fájt. Másfél decit nyomkodott ki, azt mondta, a többi ürülget folyamatosan (vérömleny, aszcitesz, hasfalgyulladás). Most antibiotikumot szedek és kötözzük át a sebet. Még szerencse, hogy a tejem nem sinyli meg... Nagyon fáradt és gyenge vagyok, ráadásul ezek a fájdalmak. De nincs megállás, két babát szoptatni kell és ellátni. Csak más annyira elegem van a fizikai megpróbáltatásokból. Végül is a terhesség is nagyon nehéz volt, a császár sem sétagalopp, most meg ez... Szóval olyan jó lenne végre jól érezni magam és úgy élvezni a babákat, hogy nem vagyok ilyen kripli.
Berku, nagyon sokat gondolok rád, aki még előtte állsz a nehezének. Nagyon vigyázz magadra, nem az ikerterhesség nem játék. Óriási különbség az egyeshez képest, rengeteg veszély leselkedik ránk. PIhenj, pihenj és pihenj, a végén meg szigorúan feküdj, akkor is, ha teljesen jólérzed magad.
A Raffai könyvet és a Litea könyvesboltban vettem, ez annak az épületnek az oldalában van, ahol a topictalálkozó volt. De nekem megvan, és nagyon szivesen neked adom. Magánba megirom a telefonszámomat, hivj fel, aztán megbeszélünk valamit.

A megigért beszámoló majd jön!