Old Dear Oberic, először is "reagálnék", nem "lereagálom magam" - ha már kioktatnánk a másikat, ne ekkora nyelvhelyességi hibával kezdjük.
Ami pedig a többit illeti: a magam részéről épp annyira bölcsnek tartom a saját véleményemet, mint az összes többi hozzászóló a sajátját; és csak annyiban ítélet+bírálat, mint az Ákos-rajongóké, épp csak ellenkező előjellel.
A többség azért többség, mert valami félreértés folytán Ákos-fanok gyűltek ide, pedig nem "Ákos-fanok, ide" volt a topic címe. Ergo mindenki szabadon beleírhat. De ezt már régebben kitárgyaltuk, ha figyelmesen elolvastad volna a topicot, most nem kéne újra szóba hozni.
"Szerintem a dolgokat megvitatni kell, nem vitatkozni", írod. Ez elég meredek. Hogyan lehet a dolgokat vita nélkül megvitatni? És hogyan kerekedne vita anélkül, hogy valaki nem késztet vitára, ahogy azt mi tettük? Ha már ott tartunk, minek nincs értelme, hát az idézett mondatodnak se volt sok.
Itt senki sem sértődött meg, főleg én nem fogok: a rajongók általában ugyanúgy reagálnak, ha valaki bírálni merészeli a bálványukat: hogy mi rombolunk, meg ilyesmi. Csak azt nem értem, miért minősíti valaki a bírálatot rögtön destrukciónak.