Chris Flower Creative Commons License 2001.01.11 0 0 1367
Üdv mindenkinek.

A háttérből régóta figyelemmel kísérem a topicot, de most tisztelt withe írása reagálásra késztet, mivel egyszerűen nem értem miről beszél ez az ember.
A dolgok tisztán látása érdekében leszögezem nem vagyok Ákos-fan, egyszerűen csak úgy látom, hogy Ő az egyik legprofibb magyar előadó manapság.
Ebből az okból kifolyólag nem értem, hogy juthat valaki arra a következtetésre, hogy Ákos dalai, szövegei középiskolás szintűek. Amikor egy vers, dalszöveg, vagy bárminemű irodalmi alkotás nem csak egymás után rakott rímekből, első hallásra megérthető, átlátható szövegből áll, hanem gondolkodásra késztet és gondolatokat ébreszt, akkor azt hiszem nem igazán lehet a gagyi, silány, iskolás jelzőt ráakasztani. Ipari zenélésről beszélsz, holott szerintem pont Ákos az akinek már nincs igazán szüksége kereskedelmi szempontból még egy, meg még egy lemez kiadására (mivel az eddig létrehozott dolgokból igen jól profitál az úriember), tehát valószínűleg tényleg azért zenél mert szereti csinálni, és mert mondanivalója van, és nem kizárólagosan a pénzért. Ezen azt hiszem érdemes elgondolkodni, és a megfelelő tanulságot levonni.

Chris Flower aki végre hangot adott véleményének.

Béke veletek