Yag. Creative Commons License 2001.01.10 0 0 123
John Zero

Erdekes amit mondasz .
Mikor még üzletileg közöm nem volt a rendszerhez magam is kiszámoltam. Mindjárt az ára szurt nekem is szemet. Nem csoda hisz ijen áron ... aztán, mondom miért ne. (Nehogy kitlálja valaki hogy most elövettem a promozó szöveget a polcról .:))) Személyes tapasztalat . Elöször magam is soknak találtm .13 hónappal késöbb . Hogy hogy nem akkor fogyott el.Illetve akkoriban járta a flakon a végét egyedüli használója voltam. Utánaszámoltam . 1500 Ft ?. (Egyébként csak most annyi , de akkor a bolti is olcsobb volt. )Ma jártam az egyik marketbe. 459 Ft.kicsit az átlagon felüli , mintha akkor lépett volna le a Tv képernyőjéről. De láttam 625 Ft is.Nem vettem akkor sem a legolcsóbbat, mert attól minőséget várni ....szoval csak egy garnitura foga van az embernek. De legyen most az olcsobb. 459Ft . ) Durván 2-3 hónapig elég az előző krém azon tipusa tapasztalata alapján.12 Hónap alatt 4X kell venni belőle igy 4 X 459Ft adtam volna ki. Ez tesok közt is 1836 Ft. 1836-1500 Ft = 336 Ft. De nagy üzlet mi ? :)) Ha hozzáteszem hogy nekem 30% al kerül olcsobba a rendszer miatt . Akkor minusz cirka 400 Ft . Szumma : 736 Ft. Ebből kvázi majdnem még másfél tubus f.krémre jön ki mint amit a példában használtam. Ez nem sok ...... aprópénz. 700 Ft.-ot spórolni egy év alatt fogkrémen. Ez mijen garasos.?? !! Most olcsóbb vagy drágább ? Igaz egy összegben nagyon sok. A hipermarketekből kitolt kosarakon meg véletlen van mindenből 2-3-4 db .10-20 liter és a többi .
Igy azt vettem észre John Zero . Nincsenek egyforma vásárlói szokásaink ezek szerint. ettöl még nem döl össze a világ. És nem lesz népszerütlenebb sem a bolti , sem a hálózati termék.

Yag.

Előzmény: John Zero (120)