Hi Mindenkinek! Én máris sokkal boldogabb vagyok!! Nem a minimálbéremelkedéstől. De kedves PBM milyen naiv vagy?! A sok szerencsétlen ettől sajna nem lesz boldogabb, sőt. Ilyesmit csak az gondolhat, akinek fogalma sincs mi folyik ebben az országban.Viszont elismerem, el kellett végre kezdeni a bérek emelését, mielőtt végképp rabszolgasorba sűllyedünk.Jobb lett volna persze, ha igen tisztelt kormányunk a saját háza tájékán járt volna elő jó példával és emelgette volna meg a pénzecskét. ( mindössze tizszeres lemaradásunk van az EU-hoz képest)Ezt pedig korántsem kompenzálja a még most is igencsak magas benzinár. (hajléktalanok, egyedülálló ápolónők stb. nemigen vásárolgatnak benzint - nem tudják megenni)
Demszkyvel kapcsolatban valószinűleg igazad lesz,
azt viszont képtelen vagyok megérteni, miért kellene örülni annak, ha megszűnik néhány másszinű lap, tv. Nem érzed mennyire diktatórikus hajlamra utal az ilyesmi. Miért kellene mindenkinek beérnie azzal, amit a királyi tv elérak. Miért???A sokszinűség a demokrácia egyik áldása. Nem érted???!!! Nem? A Te bajod.
A vörös szinről pedig a K.K. haján kivül még sok egyéb is eszedbe juthatna.
A szebb jővő? csak rajtad áll. Hajrá!