Kedves Echo!
Köszönöm a segítséget.
Az a helyzet, hogy nem ismerem az itteni szabályokat, ill. amikor bejelentkeztem, kaptam egy levelet a szerkesztőségtől, hogy mire figyeljek oda, de ennyi ideje nincs az embernek. Én tényleg csak véletlenül keveredtem ide, és mivel Jehova Tanújaként a "véremben van" hogy elmondjam az embereknek, amit megtudtam, ezért az óriási belső késztetés miatt (felrugva a szabályaitokat) muszály volt reagálnom. Tettem mindezt annak ellenére, hogy a testvéreim óva intettek attól, hogy ilyen fajta vitákban részt vegyek, hiszen teljesen értelmetlen.
Én nem hiszem, hogy értelmetlen, hiszen az elveszett bárány a legértékesebb, de a személytelenség miatt itt nem működik valahogy a dolog, mármint a prédikálás. Mivel nem látják az arcom, és nem hallják a hangom az "olvasóim", ezért bizonyos kijelentéseim, mondataim nagyképűnek, pökhendinek tűnnek, és ez fordítva is igaz: én is olvashatok úgy mondatokat, hogy félreértem a szándékot. Röviden: Jehova Tanúi az internetet szintén Sátán csalétkének tekintik (én is természetesen), ami hasonló a TV-hez, mozihoz, stb... és úgy tűnik be vettem a horgot. Szerencsére még nem nyeltem le és nem is akadt be, ezért ezennel elbúcsúzom mindenkitől, és maradok annál a módszernél, amit Jézus talált ki, és ma Jehova Tanúi 140 éve alkalmaznak, azaz hírdetem az igazságot, Jézus királyságát házanként, párosával, ahogy azt az apostoloknak is meghatározták. Ez ma a Föld minden országában bevált és működik.
Most befejezem, mert Cserfa-nak még megírok egy levelet, de Tőled is és mindenkitől elnézést kérek, mert ezektől az oldalaktól és minden hasonlótól a jővőben távol akarom tartani magam.
Ez azt jelenti, hogy sajnos nem akarok reagálni már semmire, viszont imádkozni fogok Jehovához mindenkiért ma este, hogy akiben még Ő lát reményt, azt terelje az éleslátás és a pontos ismeret felé saját magával és fiával Jézus Krisztussal kapcsolatban.
Szia(sztok): Keszi Csaba
Csak és kizárólag személyesen vagyok hajlandó eszmét cserélni.