PAM-PAM Creative Commons License 2001.01.08 0 0 112
Hát nem is tudom... valahogy az összes maradék kedvem is elment az MLM-től... Ott villogott az agyamban, hogy talán valamelyikbe bele kellene mégiscsak vágni, de valahogy semmi kedvem szarba lépni...
Most akkor mitől sikeres egy NM/MLM üzletember? Attól, hogy szemináriumokat tart a jól beszervezett üzlettársaknak nem kis összegért/fő + azon van, hogy minél több kazettát/könyvet adjon el, amiért "némi" juttatást kap, vagy van valaki, aki a termékek eladásából lett gazdag és sikeres - bár, mint azt tanítják az MLM-rendezvényeken, nagyon nem jól fogalmaztam, ugyanis AZ MLM-BEN NEM KELL ELADNI, OTT VESZNEK TŐLÜNK!
Szóval nekem csak egyre zavarosabb ez az egész!
Benne van ebben az is, hogy ha valami netán tényleg jól megy, akkor ott mindig születnek teóriák arra, hogy mi a humbuk az egészben, hol van benne az átvágás. Nem azt mondom, hogy nem igaz, amit leírtatok, de én nem voltam ott és akkor, amikor pl. a DD-k nem élhették meg azt a fajta sikert, ami a színpadontörténő elismerést jelenti. Ettől még nem azt mondom, hogy nem így volt. Sőt, elhiszem! De már annyi, de annyi mesét hallottam, hogy már nem tudom, melyiknek higgyek. Mindig az jött be eddig, ha magam győződtem meg a dolgok valódiságáról.
Buta Elizabeth! Ezzel együtt bárom a story folytatását!
Spacemantra!
Nem állásajánlatokra vadászok. A tapasztalatokra voltam/vagyok kíváncsi, hogy ha vki eljut egy hasonló életszituációba, mint amit leírtam, ki hogyan, merre ment tovább...
Valamelyik szakavatott legyen oly szíves és magyarázza el nekem röviden, mi a különbség a NM és az MLM között? Köszike!
PAM-PAM