Withe: pusztán kiváncsiságból! Elárulnád annak a középkorú énekesnek a nevét? És hogy milyen stílusban produkál? Merthogy almát almával kéne összehasonlítani! Vagy mi! Merugye semmi értelme nincs hasonlítgatni pl. Lagzi Lajost Beethoven-nel, vagy "Gizikét a gőzekével"!!:))) Amit pedig Ákos munkásságáról írtál, hogy szerinted kritikán aluli (nem pont így) hát kikérem a többi Ákos rajongó és a magam nevében. Az lehet, hogy Neked nem tetszik, de igenis elismerésre méltó, amit letett az asztalra! Az, hogy a számait ő írja, plusz a szöveget, hogy Mo. legjobb zenészei vannak körülötte, - ami szintén nem lehet véletlen - hogy évről évre képes megtölteni tizen akárhányezer emberrel egy stadiont, hogy olyan színvonalas produkciót nyújt a színpadon, hogy az államat néha keresgetnem kell a földön, hogy képes évente meg-megújulni...és még sorolhatnám, ha már nem zsibbadnának az ujjaim! Ez lenne olyan rossz? Meg tudnád pontosan fogalmazni, hogy miért rossz? Ha meggyőzöl, én elfogadom, de a levegőbe dobott háttér nélküli üres szavaktól egyszerűen kiborulok. Ha már hangot adsz a véleményednek, magyarázd is meg. Minden túlzás nélkül mondom, hogy egy kicsit konyítok a zenéhez, mert zeneiskolába jártam, énekeltem, stb., és elég jól ráérzek, ha vki ért a zenéhez. Márpedig Ákos igenis jó zenész. Még ha tudom is, hogy óriási szerepet játszanak a kitünő zenészek, akik játsznak vele.
Miért pont Ákos, aki annyira tehetséges, intelligens művész? Miért nem kritizálod inkább a "maszlag"-ot? Értem ezalatt Bubble Gum, Sájgájsz és társai.
Elnézést, ha rádtámadtam, nem ez volt a célom!
És megtudhatnám, hogy neked milyen zenék tetszenek, akiket én is ismerhetek? Csakhogy tudjak én is "visszavágni".
Még csa nnyit a végére, hogy lásd mennyire nem vagyok elfogult Ákossal szemben, én igazán elismerem, haq valaki