Szép jó reggelt Mindenkinek!
Lassan futnak befelé a cvk, leközlöm az eddig beérkezetteket!
Pocakos Úr
"Hát kijöttem a strandra, hogy barnuljak
(állítólag az UV sugárzás zsírégeto hatású), meg pancsoljak egyet. Oszt má'
meg is akarnak ölni?"
Cicababa
"Cicababa vagyok. Szeretek napozni meg locsizni meg ilyenek. csak a hajam ne
legyen olyan. Nem vagyok tul ismerkedős mert csak az izmos fiuk érdekelnek.
de amugy tök sok minden érdekel, például bevásárolni szeretek szivesen meg a
strandon lenni is."
Szépfiú
"Szepfiu 23 eves, s mikor nem strandol, akkor szallodak barjaiban kedveskedik holgyeknek korra valo tekintet nelkul, fokepp a bankszamla erogen zona fele iranyul a figyelme. Szolariumban tartja egyenletesen bronzbarna szinben finomvolau, szortelen testet. Gucci taskajaban brilantin, tukor, fogkefe, selyemalso pedans rendben megfer a dezodortubussal es a Safari after shave-vel. Fekete hullamos haja kozepen elvalasztva puhan hull a vallara, s mikor nincs rajta narancssarga napszemuvege szemei zöld sugaraba sokan belefeledkeznek. Allandoan flortol - mindenkivel.
A strandon mindenki ismeri, meg Pocakos Urnak is megremeg a laba mikor Szepfiu, kilepve aranyszinu Porschejebol, ravillantja szeles mosolyat :-))))))"
Nagymama
"Farkas Károlyné, született Gézaházi Irén. 1948. Junius 7én, egy 7fő hajnalán. Anyám, Gézaházi Ödönné mindent megtett, hogy
felkészítsen az életre. Ebből kifolyólag lett két szép lányom, akiből az egyik gyaníthatóan fiú, mert megnősült. Ez a része előttem sose
volt valami tiszta, tekintve hogy mint kiváló dolgozó gyakorlatilag a munkahelyemen éltem, a gyerekek apjuk nyakába szakadtak.
(Kivéve Lajoskát, mert épp kiküldetésben voltam, így róla nem tudott. ) Nem is vesznék el a részletekben, a lényeg:
Mostanság már unokáim okítom, s gyakran eljárunk a széchenyi fürdőbe: Az uszás azon sportok egyike mikor az ember magával
harcol, épp testben épp lélek ahogy a nepáliak mondják. Nem véletlen, hogy ilyen idősen sem butultam még el..."
Lacipecsenyés
"Középkorú, némileg kopaszodó, enyhén őszülő
úr, akinek hajdan daliás termetén bizony már meglátszik, hogy pecsenyesütőként csakis kifogástalan árut kínál, és mindig
személyesen is meggyőződik annak minőségéről."