Yag.
2001.01.08
|
|
0 0
103
|
PAM-PAM
Minden a fejben dől el minden. Én sem voltam még milliomos. Engem nem is a milliók érdekelnek . Csak nem akaroma hónap végén a pénzem számolni, nyáron nem csak a Balcsiig eljutni nyaralni és nem attól tartani meddig lesz munkahelyem, és mikor mehetek ujat keresni.
Hogy mennyi pénz kell ehhez ? Nem tudom, majd ha már a gyerek is az asszony is megkapták azt amit szerettek volna vagy amivel egy nyuodt élet biztositva lehet akkor majd lehet azt mondani hogy elég pénz van.Ez egyénenként ugy is változik. Mindenkinek mások az életről és a körülményekről alkotott véleménye. Szerintem aki a hid alatt van lehet hogy boldog. Akér meg is kérdezhetnénk tőle , de szerintem annélkül is kitalálható , hogy mit szeretne jobban . Ott maradni , vagy inkább egy "saját" fedelet a fej efölé.
Valóban nem biztos hogy egy milliomosnak van könnyebb dolga. Az az Ő dolguk . Egyébként meg nem az a milliomos akinek sok pénze van , hiszen akár szerencsével s hozzájuthat - lottó - totó - örököl vagy csak kapta, nem tudom . az a kérdés hogy ebből mennyit tart meg az illető.
Ismertem olyan embert akiknek hirtelen sok pénze lett .Nyert. De ahogy jött ugy el is ment . Igaz megvett minden tamit szeretett volna ,legalábbis sok mindent csak éppen a pénz és annak a kezelésének a szabájai nem voltak a kezében. Igy egy idő mulva nem sok pénze maradt.Vesztett a tözsdén is mert csak ugy gondolta hogy elég a pénz . Pedig mint mindenhez tudás is kell hozzá. Elötte sem éltek nyomorban. De nem is maradt gazdag.
Yag. |
Előzmény: PAM-PAM (91)
|
|